AlexZakari Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Ahoj,dnes mi to při hraní Black Ops Live updatovalo..od té doby mi nejde žádná hra..Neví někdo co to je?Na Live se normálně přihlásím.. díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Ahoj,dnes mi to při hraní Black Ops Live updatovalo..od té doby mi nejde žádná hra..Neví někdo co to je?Na Live se normálně přihlásím..díky za info http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Silas Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Neupdatovat na Dashboard 2.0.13142.0 anebo 2.0.13141.0 - nespustí žádnou pálenku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexZakari Odesláno Květen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 A co vrátit původní dashboard?Jde to? Nebo jaké je řešení,když už se to updatlo?Nejde vůbec žádná hra,ani starší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 vratit update dashboardu, bohuzel nejde.. budes muset pockat na novy flash.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexZakari Odesláno Květen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 a když to reflashnu zpátky na LT 1.1+? a do 30.5. nebudu updatovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Můžeš dát znova LT + Jen ti nepůjdou hry s AP25 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 a když to reflashnu zpátky na LT 1.1+? a do 30.5. nebudu updatovat? Když to reflashneš zpátky na LT 1.1+ tak ti tam zůstane pořád ten nový dashboard, pojedou ti všechny hry, kromě her s AP25, ty budeš muset znovu vypálit a zkontrolovat v ABGX, ale až výjde nová verze a nerozjedeš ještě nově vycházející hry s xd3 (nevím jak se to píše). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Dupenka : Nové hry přehraje - právě ten nový DB to umožňuje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexZakari Odesláno Květen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Dupenka : Nové hry přehraje - právě ten nový DB to umožňuje . takže když dám zpátky reflash na LT 1.1+,tak hry půjdou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 takže když dám zpátky reflash na LT 1.1+,tak hry půjdou? Vždyť ti to Dupenka psal - tak čemu nerozumíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 toro: on asi myslel vypálený xd3 a ty přehraje až lt+ 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 toro: on asi myslel vypálený xd3 a ty přehraje až lt+ 2.0 Ano - ale originálky by to přehrát mělo . Jak to bude s pálenkama to se teprve bude řešit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jindrous Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 mám slimko a čekám až vyjde flash, můžu udělat update - a ještě se chci zeptat co vše je v novém daschbordu - nějaké vylepšení a novinky? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 udělej.... pokud budeš chtít hrát novější hry atd který vyjdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crow1468623434 Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Updatoval jsem jedno moje xko a vyskočila mě chyba 3151-335A-1380-1E04-C005-3007 podle toho kódu mám poslad xko na opravu a když chci zpět do dashboardu tak me vyskočí chyba E64, může to být součást new dashboardu nebo je to jenom pech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 kdy vyjde lt plus 2.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jaccomo Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 crow to je mozna vyhoda ms ti da zdarma slimku :-DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miluek Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Ahoj,dnes mi to při hraní Black Ops Live updatovalo..od té doby mi nejde žádná hra..Neví někdo co to je?Na Live se normálně přihlásím..díky za info Ahoj tak to jsme dva, když chci pustit pálenou hru, tak se mi tam objeví logo XBOX 360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Když nečtete forum tak se nedivte ! Při spuštění update se smaže Váš flash a nepojedou žádne pálenky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miluek Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Nepomohlo by tovární nastavení? Ale nemyslím to v menu ale tohle http://forums.czechxbox.info/index.php?action=vthread&forum=12&topic=2396 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Nepomohlo by tovární nastavení? Ale nemyslím to v menu ale tohle http://forums.czechxbox.info/index.php?action=vthread&forum=12&topic=2396 ??? Ne ani omylem :) Tedka se můžeš pěkně koukat na xbox a jezdit si po menu než výde nový flash ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miluek Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Jo a tohle je asi jedinej způsob jak si smazat flash??? Teď ho mám jako kdy by mi to nikdo nefleshnul, jako kdybych ho teď ho mám jako bych ho vytáhl jako novej XBOX z krabice??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Jo a tohle je asi jedinej způsob jak si smazat flash???Teď ho mám jako kdy by mi to nikdo nefleshnul, jako kdybych ho teď ho mám jako bych ho vytáhl jako novej XBOX z krabice??? Není to jediný způsob jak si "smazat flash". A ano máš ho jako kdyby jsi ho vytáhl z krabice, můžeš na něm hrát jen originálky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miluek Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Super konec BANum, už se nemusím bát na LIVE. A jaké jsou ještě spůsoby na smazaní flaše jak říkáš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Super konec BANum, už se nemusím bát na LIVE.A jaké jsou ještě spůsoby na smazaní flaše jak říkáš ? "Smazat" ti ho může flesher, pokud máš zálohu, tak ti tam nahodí původní FW mechaniky, no a to že ho máš totožný jako při vytáhnutí z krabice, bych to nebral na 100%, moc informací o tom všem zase tolik není, a Mrkvosoft si klidně může dělat záznamy, u kterých konzolí to jak bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
AlexZakari
Ahoj,dnes mi to při hraní Black Ops Live updatovalo..od té doby mi nejde žádná hra..Neví někdo co to je?Na Live se normálně přihlásím..
díky za info
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
26 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.