ryder Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 Cau, nevite nekdo kdy ma tahle skvela hra vyjit? Jak sem se dival po internetu tak skoro na kazdy strance je jiny datum vydani. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 ted nějak by měla vyjít ke konci měsíce myslim,jestli už nevyšla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skace Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 Jak se proboha na X360 ve hře SKATE dělá manuál? Vždycky si me povede jen velkou náhodou a to nechtěně... V tutoriálu říkaj něco o pravé "sticky" prudce nahoru, nebo dolu a tam držet balanc (Tím myslej "kloubouček"???) Nebo jak ten manuál udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 pravym analogem, mirne zpet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Jak muzu ve hre skate ziskat pro model board pro achievement? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havid Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 Zdravim hraju už asi 14 dní EA Skate a za boha se nemůžu dostat k x games, neudělám ty videa co po mě chtěj abych natočil, nejde do xboxu nějak nahrát nějakej save nebo něco abych si mohl jen tak jezdit v X games parku? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3tn!e5 Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 musis sa stale dookola pokusat a nie nedasa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
higgins Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 bud skoušet a nebo když by si hral online tak xgames tam sou otevřeny ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 hore není a je to dobře ale taky nemůžu přijít jak si otevřít další park mám jenom ty dvě boty vedle sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahpisin Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 Vill KinkeJ Manny Skate the kink Fliptrick to manual to fliptrick zdarvim...mam zrovna tenhle ukol...jedna se o ukol kde mam odmenu dalsi sponzoring....ale zaboha to nemuzu udelat...nevi nekdo jak na to...skace se tam pres takovou kamenou zidku ale nikdy mi to nic nepotvrdi at delam co delam....hlavne nevim co znamena to skate the kink....diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 horenení a je to dobře ale taky nemůžu přijít jak si otevřít další park mám jenom ty dvě boty vedle sebe co je na tom dobryho skate je nejlepsi skatova hra taky by ji mohli vyrobit na PC xbox sice mam ale nemam flash tkze kdyz ji chci musim si ji koupit v blizke dobe si ale necham udelat flash a stahnu si 2-ku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Vill KinkeJ MannySkate the kink Fliptrick to manual to fliptrick zdarvim...mam zrovna tenhle ukol...jedna se o ukol kde mam odmenu dalsi sponzoring....ale zaboha to nemuzu udelat...nevi nekdo jak na to...skace se tam pres takovou kamenou zidku ale nikdy mi to nic nepotvrdi at delam co delam....hlavne nevim co znamena to skate the kink....diky za rady normálně skoč do flipa podržíš joistick jen na půl aby ti to jelo v manuálu a hodíš flipa ven neni na tom nic těžkýho horší bude až budeš dělat 360 flipa a hadra atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahpisin Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 normálně skoč do flipa podržíš joistick jen na půl aby ti to jelo v manuálu a hodíš flipa ven neni na tom nic těžkýho horší bude až budeš dělat 360 flipa a hadra atd to jo to mi je jasny...jsem uz nekolikrat skocil flip manual flip a nic... je prave problem to stim "KINK" to se mi nesplni FMF jo ale to prni ne...je to naka asi jen kravina ale fakt to nejde udelat :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 co je na tom dobryho skate je nejlepsi skatova hra taky by ji mohli vyrobit na PC xbox sice mam ale nemam flash tkze kdyz ji chci musim si ji koupitv blizke dobe si ale necham udelat flash a stahnu si 2-ku :D no nevím jestli je skate nejlepší skateboardingová hra mě se teda víc líbí Tony Hawk ale je to věc názoru nelíbí se mi to ovládání u skate těma analogama mi to nejde u tonyho prostě zmáčku do strany a X nebo B a udělá mi tríček jakej chci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 tam jde o tu realitu prostě to není tak lehný alepson jako v TH P8 kde se dělají takový kraviny odpálí míček a ty pro něj musíš dojet za 1 minutu to je skatovej ukol ?????? LOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Jo taky se mi nelibi THP8; Skate je velice dobrá hra právě to ovládání se mi líbí ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 ale já nemyslel thp8 ale proving ground a ten je dobrej tam žádný míčky neodpaluješ tam třeba fotíš fotky do časopisů nebo točíš videa atd. já neříkám že je skate kravina hraju obojí ale tony mě prostě baví víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahpisin Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 ale já nemyslel thp8 ale proving ground a ten je dobrej tam žádný míčky neodpaluješ tam třeba fotíš fotky do časopisů nebo točíš videa atd. já neříkám že je skate kravina hraju obojí ale tony mě prostě baví víc mam skate i tonyho pro gro....tonyho jsem hraval drive na pc...proto jsem to stahnul...a jak dlouho jsem to hral ? he par min a konec....skate je dokonalost....to vladanci naprosta spica...nikdi jsem si takhle neuzival grindy...proste super....priznam se ze mi teda dela problem trefovat ten spravny trik ktery zrovna chci...ale snad se to casem naucim...preci jenom nekdy staci jen omalinko hnout jinam a je to hned jiny trik.... jo co mi ale hodne vadi je kdyz hraju s kamosem prave styl S.K.A.T.E. tak ze se vubec nezapocitava jestli si pritom chytnu prkno to mi pripada docela chybka...ale jinak jedna z nejlepsich her co znam.... jo obcas me taky vysiraj obrubniky u chodniku na jednu stranu je fajn ze tam jsou..ale dost casto prekazej pri ukolech :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Oni ti tam říkají, že při S.K.A.T.E se nepočítají grindy a graby, takže to není chyba ale feature :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 ted jsem dohrál xgames tak super a právě to vše je realita a to si ještě počkejte na 2ku kde budete moct už chodit a budete moct přesouvat předměty kam budete chtít EDIT: sry za 2 posty za sebou ale jinak jakoby refresh no potřeboval bych poradit ted jse už po xgames a dělám fotky rozjedu se s takovýho kopce a orandžová šipka ukazuje na takouvou zed udělanou z radiusu a zaboh nemužu přijit co tam udělat píše mě to brake 4 bones Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahpisin Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 ted jsem dohrál xgames tak super a právě to vše je realita a to si ještě počkejte na 2ku kde budete moct už chodit a budete moct přesouvat předměty kam budete chtítEDIT: sry za 2 posty za sebou ale jinak jakoby refresh no potřeboval bych poradit ted jse už po xgames a dělám fotky rozjedu se s takovýho kopce a orandžová šipka ukazuje na takouvou zed udělanou z radiusu a zaboh nemužu přijit co tam udělat píše mě to brake 4 bones typuju zlomit 4 kosti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 jediny co se mi na tony P8 libilo bylo to jak to psalo kolik kosti jsem si zlomil atd. ale vsehchny tony hawkove maj k realnosti hodne hodne daleko udrzet manual 5 minut by nezvladnul ani rodney mullen ;) skate je mnohem lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 jediny co se mi na tony P8libilo bylo to jak to psalo kolik kosti jsem si zlomil atd. ale vsehchny tony hawkove maj k realnosti hodne hodne daleko udrzet manual 5 minut by nezvladnul ani rodney mullen ;) skate je mnohem lepsi. hej hej ale ve skatu ti to taky piše kolik sis zlomil kosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 fakt jo jsem si ani nevsiml ja hral jenom demo a v tom jsem si toho nevsim taky mam demo proving groundu graficky celkem pekny ale realnosti v tom je porad malo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 good gamesa ale k realnosti to ma hooodne daleko :D kickflip jen pretocite joystick x'D nebo ty pady jak spadna na drzku a jedu s ni po zemi v takovy skrouceny pozici to by se taky norm nestalo kazdej by si tam dal ruce atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.