Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Skate

ryder

Recommended Posts

• Odpovědi 86
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 8 months later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...

Vill KinkeJ Manny

Skate the kink

Fliptrick to manual to fliptrick

zdarvim...mam zrovna tenhle ukol...jedna se o ukol kde mam odmenu dalsi sponzoring....ale zaboha to nemuzu udelat...nevi nekdo jak na to...skace se tam pres takovou kamenou zidku ale nikdy mi to nic nepotvrdi at delam co delam....hlavne nevim co znamena to skate the kink....diky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

není a je to dobře

ale taky nemůžu přijít jak si otevřít další park mám jenom ty dvě boty vedle sebe

co je na tom dobryho skate je nejlepsi skatova hra taky by ji mohli vyrobit na PC xbox sice mam ale nemam flash tkze kdyz ji chci musim si ji koupit

v blizke dobe si ale necham udelat flash a stahnu si 2-ku :D

Odkaz ke komentáři

Vill KinkeJ Manny

Skate the kink

Fliptrick to manual to fliptrick

zdarvim...mam zrovna tenhle ukol...jedna se o ukol kde mam odmenu dalsi sponzoring....ale zaboha to nemuzu udelat...nevi nekdo jak na to...skace se tam pres takovou kamenou zidku ale nikdy mi to nic nepotvrdi at delam co delam....hlavne nevim co znamena to skate the kink....diky za rady

normálně skoč do flipa podržíš joistick jen na půl aby ti to jelo v manuálu a hodíš flipa ven neni na tom nic těžkýho horší bude až budeš dělat 360 flipa a hadra atd

Odkaz ke komentáři

normálně skoč do flipa podržíš joistick jen na půl aby ti to jelo v manuálu a hodíš flipa ven neni na tom nic těžkýho horší bude až budeš dělat 360 flipa a hadra atd

to jo to mi je jasny...jsem uz nekolikrat skocil flip manual flip a nic...

je prave problem to stim "KINK" to se mi nesplni FMF jo ale to prni ne...je to naka asi jen kravina ale fakt to nejde udelat :))

Odkaz ke komentáři

co je na tom dobryho skate je nejlepsi skatova hra taky by ji mohli vyrobit na PC xbox sice mam ale nemam flash tkze kdyz ji chci musim si ji koupit

v blizke dobe si ale necham udelat flash a stahnu si 2-ku :D

no nevím jestli je skate nejlepší skateboardingová hra mě se teda víc líbí Tony Hawk ale je to věc názoru nelíbí se mi to ovládání u skate těma analogama mi to nejde u tonyho prostě zmáčku do strany a X nebo B a udělá mi tríček jakej chci

Odkaz ke komentáři

ale já nemyslel thp8 ale proving ground a ten je dobrej tam žádný míčky neodpaluješ tam třeba fotíš fotky do časopisů nebo točíš videa atd. já neříkám že je skate kravina hraju obojí ale tony mě prostě baví víc

mam skate i tonyho pro gro....tonyho jsem hraval drive na pc...proto jsem to stahnul...a jak dlouho jsem to hral ? he par min a konec....skate je dokonalost....to vladanci naprosta spica...nikdi jsem si takhle neuzival grindy...proste super....priznam se ze mi teda dela problem trefovat ten spravny trik ktery zrovna chci...ale snad se to casem naucim...preci jenom nekdy staci jen omalinko hnout jinam a je to hned jiny trik....

jo co mi ale hodne vadi je kdyz hraju s kamosem prave styl S.K.A.T.E. tak ze se vubec nezapocitava jestli si pritom chytnu prkno to mi pripada docela chybka...ale jinak jedna z nejlepsich her co znam....

jo obcas me taky vysiraj obrubniky u chodniku na jednu stranu je fajn ze tam jsou..ale dost casto prekazej pri ukolech :)

Odkaz ke komentáři

ted jsem dohrál xgames tak super a právě to vše je realita a to si ještě počkejte na 2ku kde budete moct už chodit a budete moct přesouvat předměty kam budete chtít

EDIT: sry za 2 posty za sebou ale jinak jakoby refresh

no potřeboval bych poradit ted jse už po xgames a dělám fotky rozjedu se s takovýho kopce a orandžová šipka ukazuje na takouvou zed udělanou z radiusu a zaboh nemužu přijit co tam udělat píše mě to brake 4 bones

Odkaz ke komentáři

ted jsem dohrál xgames tak super a právě to vše je realita a to si ještě počkejte na 2ku kde budete moct už chodit a budete moct přesouvat předměty kam budete chtít

EDIT: sry za 2 posty za sebou ale jinak jakoby refresh

no potřeboval bych poradit ted jse už po xgames a dělám fotky rozjedu se s takovýho kopce a orandžová šipka ukazuje na takouvou zed udělanou z radiusu a zaboh nemužu přijit co tam udělat píše mě to brake 4 bones

typuju zlomit 4 kosti :)

Odkaz ke komentáři

jediny co se mi na tony P8

libilo bylo to jak to psalo kolik kosti jsem si zlomil atd. ale

vsehchny tony hawkove maj k realnosti hodne hodne daleko udrzet manual 5 minut by nezvladnul ani rodney mullen ;)

skate je mnohem lepsi.

hej hej ale ve skatu ti to taky piše kolik sis zlomil kosti

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu