Kony.cz Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Hoj, docela se mi tato hra libi :) Tady je obrazek jak to vypada Tak kdyby se nekdo chtel pridat tak prosim o PM ale nejlepe na ICQ 177496090 Hra prelozena z 95 % Hra je prelozene z velke casti, kdyby nekdo neco nasel tak mi prosim poslete mail kde jste to nasli a text .... Na stazeni je cestina tady http://uploading.com/files/ceeb29cf/hackrun.s3db/ soubor nahrajte do adresare : /private/var/mobile/Applications/XXXXXkodaplikace/HackRUN.app/ zde tento soubor prepiste kdyby snad nekdo chtel prispet na dalsi rozvoj cestiny tak muze donate na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Květen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Novinky o prelozeni v prvnim prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Hej diky za tip,dost zajimava hra!!Kolik to ma levelu?Jsem v 11,pokud jsi v 90% tak bych těch 10% dodělal,od mně pochvala!!! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Květen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 no co jsem zatim vydel na netu tak minimum co jsem vydel je level 52 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Upraven prvni prispevek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.