Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Assasins Creed Brotherhood

Jarda66

Recommended Posts

Mám dotaz ohledně hry Assasins Creed Brotherhood. Začal jsem hrát tuto originální hru a nemile mě překvapila grafika. Problém je vidět už od začátku hry ale teď když jsem se dostal do Říma tak je to obvzláště vidět. Grafika je celá jakoby přetažená takovým mdlým šedým nádechem, nejvíce v horní polovině obrazovky. Mám následovat Machiavelliho a když vlezu nalevo do takových dvou tmavých průchodů tak je to nejvíce vidět, obraz je v horní polovině úplně zašedlý, nekontrastní. Ale je to vidět ve všech tmavších pasážích, uličkách. Když Machiavelliho nechám poodejít až hra napíše, že objekt je daleko tak šedivý nádech zmizí a grafika je krásná. Když jdu za ním tak se hnusný šedivý nádech zase objeví. Dělá to jen tato hra, v AC 2 byla grafika krásně kontrastní a tohle tam nebylo. Nevím co s tím, vůbec se mi to takto nelíbí. Neví někdo co to může být? Zda nějaká chyba nebo záměr autorů? Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to jsi asi jediný co mu to takle blbne..já mam tuto hru jen vypálenou a maximální spokojenost...grafika je suprová...a jak píšeš že ti to dělá ty pruhy, tak to se mi teda nestalo nikde, pokud máš originálku, tak zkus reklamovat...nebo jak psal Jarda66, tak to muže být kabelem, zkus ho třeba při tý zapnutý hře nějak prošťourat v konzoli i v monitoru / televizi...vim že ti to dělá jen u týhle hry, ale náhoda je blbec

Odkaz ke komentáři

Reklamovat asi těžko, koupeno na Aukru, ale hra je vlastně nová, bez sebemenší známky používání.

Ale jak píšu, když se vzdálím od postavy kterou mám následovat tak divný zamlžený pruh v horní části obrazovky zmizí, jak se k ní trochu přiblížím tak se zase objeví...

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se na to ještě díval, vypadá to že hra při vzdálení od úkolové postavy při hlášce - "warning: reduce distance to target" vypíná postproces efekty a proto zmizí i ten hnusný pruh. Divné, bez těch postproces efektů a tudíž bez toho pruhu je to mnohem hezčí. Nemá někdo chuť se na to podívat a vyzkoušet to? Díky.

Odkaz ke komentáři

žádné takové pruhy ve hře nejsou. napiš spíše jaké release si stahoval, zda si pak iso opravil programem ABGX - což tuším, že ano, leda bys měl udělaný dash fígl. je to evidentně bug jak prase, já se proti nim bráním (pokavaď vím, že mám iso ošetřené a hra je vypálená bez potíží) bráním se tím, že hru prostě smažu z hdd i save a hraju odznova.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu