Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Problem s hraním...

Jordanky

Recommended Posts

Zdravím, potřeboval bych poradit. Koupil jsem si PC grafika radeon HD6950 zdroj Evolve storm 700W. Grafickou kartu jsem odemknul na radeon HD6970. A nastal problém s přehříváním graf. karty. V klidu mi to jede okolo 60°C, ale při hraní se teplota vyšplhá k 90°C. Je to důvod proč se mi hra v průběhu hraní sekne asi na 10 sekund, a pak problikne a hodí mě to do windowsu?? Hru mam stále na liště po tomto záseku. A to se stane třeba párkrát za den a je to otravné. Myslíte, že by to nová skříň vyřešila s lepším větraním, tu co mám je dost malá. Nebo nemáte nějaké rady?? Jo ještě když mě to hodí do toho windowsu napíše to něco v tom smyslu, že "ovladač AMD přestal pracovat a byl obnoven" nebo nějak tak. Díky za rady tipy a pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau, peněz tolik nemám myslel jsem, že bych koupil tuhle skříň http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=64736 ... Jo a před chvílí jsem stáhl service pack 1 pro windows 7 64 bit a celkem se to zlepšilo za 45 minut hraní žádný sek XD.. CO říkáte na tu skříň?? mám k ní koupit nějaký větrák ještě?

Odkaz ke komentáři

je to tím že máš moc vysoké takty u té grafické karty. já když svojí HD 5770 nataktuji moc tak mam při zátěži 65°C a taky mě to vždycky spadne s tím že přestaly pracovat ovladače catalyst AMD....... . Jednou sem to už řešil a na 90% to bude moc vysokým taktem ;)

Odkaz ke komentáři

Ahoj, díky za rady. Tu skříň si na 99% koupím skvělá recenze a cenově dustupná case. U těch taktů souhlasím, je to jistě tím. Na druhou stranu s tou novou skříní to už nbude takovej hic snad. Tu co mám teď je strašně malá. Každopádně když se to bude dít i při té nové skříni tak zkusim vrátit zpět takty na 6950ku a odemknu jen shadery 6970 a slabě nataktuji. Ještě jednou děkuji všem. Napíšu jak jsem dopadl.

Upraveno uživatelem Jordanky
Odkaz ke komentáři

No ja bych ti zase doporucil tu Haf skrin. Sam ji mam a nemuzu si stezovat, velka s dobrym pruchodem vzduchu + kdyz jeste dokoupis dalsi vetrak nebo dva.. Je pravda, ze tu druhou skrin moc neznam takze je nemuzu porovnat. Btw. 90 stupnu se mi nezda uplne hroznych, ano blizi se to k hranici, ale tohle by podle me jeste melo fungovat ok.

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu