Jordanky Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Zdravím, potřeboval bych poradit. Koupil jsem si PC grafika radeon HD6950 zdroj Evolve storm 700W. Grafickou kartu jsem odemknul na radeon HD6970. A nastal problém s přehříváním graf. karty. V klidu mi to jede okolo 60°C, ale při hraní se teplota vyšplhá k 90°C. Je to důvod proč se mi hra v průběhu hraní sekne asi na 10 sekund, a pak problikne a hodí mě to do windowsu?? Hru mam stále na liště po tomto záseku. A to se stane třeba párkrát za den a je to otravné. Myslíte, že by to nová skříň vyřešila s lepším větraním, tu co mám je dost malá. Nebo nemáte nějaké rady?? Jo ještě když mě to hodí do toho windowsu napíše to něco v tom smyslu, že "ovladač AMD přestal pracovat a byl obnoven" nebo nějak tak. Díky za rady tipy a pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 podle mě to chce nové větrání.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Ten zdroj tomu taky moc nepřidá....Evolve jsou na úrovní Eurocase. Ale hlavní problém je přehřívání, takže lepší skříň a do ní aspon 2-3x120 mm větráky. Vše záleží kolik máš peněz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jordanky Odesláno Květen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Čau, peněz tolik nemám myslel jsem, že bych koupil tuhle skříň http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=64736 ... Jo a před chvílí jsem stáhl service pack 1 pro windows 7 64 bit a celkem se to zlepšilo za 45 minut hraní žádný sek XD.. CO říkáte na tu skříň?? mám k ní koupit nějaký větrák ještě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 V této cenové relaci jednoznačně tuhle. Recenzi najdeš zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 je to tím že máš moc vysoké takty u té grafické karty. já když svojí HD 5770 nataktuji moc tak mam při zátěži 65°C a taky mě to vždycky spadne s tím že přestaly pracovat ovladače catalyst AMD....... . Jednou sem to už řešil a na 90% to bude moc vysokým taktem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jordanky Odesláno Květen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 (upraveno) Ahoj, díky za rady. Tu skříň si na 99% koupím skvělá recenze a cenově dustupná case. U těch taktů souhlasím, je to jistě tím. Na druhou stranu s tou novou skříní to už nbude takovej hic snad. Tu co mám teď je strašně malá. Každopádně když se to bude dít i při té nové skříni tak zkusim vrátit zpět takty na 6950ku a odemknu jen shadery 6970 a slabě nataktuji. Ještě jednou děkuji všem. Napíšu jak jsem dopadl. Upraveno Prosinec 30, 2013 uživatelem Jordanky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VVenca8 Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 No ja bych ti zase doporucil tu Haf skrin. Sam ji mam a nemuzu si stezovat, velka s dobrym pruchodem vzduchu + kdyz jeste dokoupis dalsi vetrak nebo dva.. Je pravda, ze tu druhou skrin moc neznam takze je nemuzu porovnat. Btw. 90 stupnu se mi nezda uplne hroznych, ano blizi se to k hranici, ale tohle by podle me jeste melo fungovat ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikin Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Lidi, stačí mi na grafárnu 580GTX tento case ? má ze strany jeden velkej větrák : http://www.fhsystem.cz/index.php?a=detail&d=1036187&p=23&k=310&kk=72&kat=Komponenty/Sk%C5%99%C3%ADn%C4%9B,%20zdroje/Sk%C5%99%C3%ADn%C4%9B%20se%20zdrojem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Lidi, stačí mi na grafárnu 580GTX tento case ? má ze strany jeden velkej větrák : http://www.fhsystem.cz/index.php?a=detail&d=1036187&p=23&k=310&kk=72&kat=Komponenty/Skříně, zdroje/Skříně se zdrojem Staci ale doporucoval bych za ty penize nejakou od CoolerMastra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikin Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Ja uz ho mam koupenej, mam v nem akutalni PC :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Jordanky: Fractal je tady trochu zbytečnej, protože je to odhlučněná skříň, která se používá hlavně pro ULN pc. Pokud nemáš moc peněz, tak kup třeba tuhle, která ti bude bohatě stačit a ještě ušetříš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.