Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, potřeboval bych poradit. Koupil jsem si PC grafika radeon HD6950 zdroj Evolve storm 700W. Grafickou kartu jsem odemknul na radeon HD6970. A nastal problém s přehříváním graf. karty. V klidu mi to jede okolo 60°C, ale při hraní se teplota vyšplhá k 90°C. Je to důvod proč se mi hra v průběhu hraní sekne asi na 10 sekund, a pak problikne a hodí mě to do windowsu?? Hru mam stále na liště po tomto záseku. A to se stane třeba párkrát za den a je to otravné. Myslíte, že by to nová skříň vyřešila s lepším větraním, tu co mám je dost malá. Nebo nemáte nějaké rady?? Jo ještě když mě to hodí do toho windowsu napíše to něco v tom smyslu, že "ovladač AMD přestal pracovat a byl obnoven" nebo nějak tak. Díky za rady tipy a pomoc.

Odesláno (upraveno)

Ahoj, díky za rady. Tu skříň si na 99% koupím skvělá recenze a cenově dustupná case. U těch taktů souhlasím, je to jistě tím. Na druhou stranu s tou novou skříní to už nbude takovej hic snad. Tu co mám teď je strašně malá. Každopádně když se to bude dít i při té nové skříni tak zkusim vrátit zpět takty na 6950ku a odemknu jen shadery 6970 a slabě nataktuji. Ještě jednou děkuji všem. Napíšu jak jsem dopadl.

Upraveno uživatelem Jordanky
  • 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu