trish Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 zdravím,mám dotaz ohledně převodu formátu z NTSC do PAL.jde to nějakým způsobem.Mám hru Gears of war 2 a je ve formátu NTSC a při instalaci na HDD u xka mi to vyhodí chybku a hra se nenainstaluje.Poraďte a děkuji:cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 zdravím,mám dotaz ohledně převodu formátu z NTSC do PAL.jde to nějakým způsobem.Mám hru Gears of war 2 a je ve formátu NTSC a při instalaci na HDD u xka mi to vyhodí chybku a hra se nenainstaluje.Poraďte a děkuji:cry::cry: Převod z NTSC na PAL a nebo obráceně nejde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 papek449 Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 predpokladaám že tu hru nemáš original,,inak je uplne jedno ci je PAL alebo NTSC ak ti hra nejde tak problém bude v niecom inom a nie vo formate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 predpokladaám že tu hru nemáš original,,inak je uplne jedno ci je PAL alebo NTSC ak ti hra nejde tak problém bude v niecom inom a nie vo formate Co to píšeš za nesmysl ? Když máš evropskou konzoli , tak na ní spustíš jen hry PAL nebo REGION FREE . Když tomu pořádně nerozumíš , tak neraď . On vysloveně psal , že hra je v NTSC , tak si pořádně přečti na co odpovídáš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ccinkyda Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 predpokladaám že tu hru nemáš original,,inak je uplne jedno ci je PAL alebo NTSC ak ti hra nejde tak problém bude v niecom inom a nie vo formate Ty seš fakt M-A-G-O-R...raději už fakt nikomu nepiš, píšeš všude samý bláboly!! TORO má pravdu - převést to nejde a spustit na evropský konzoli NTSC taky nejde!! TORO: On ví na co odpovídá, jen odpovídá schvalně nesmysly, je to nějakej blbeček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JuRaCZ Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 sorry za OT ale kdesi jsem cet, ze na tomto foru jsou hlavne fakani a papek449 by tomu odpovidal, heh :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
trish
zdravím,mám dotaz ohledně převodu formátu z NTSC do PAL.jde to nějakým způsobem.Mám hru Gears of war 2 a je ve formátu NTSC a při instalaci na HDD u xka mi to vyhodí chybku a hra se nenainstaluje.Poraďte a děkuji:cry::cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.