papek449 Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2011 kamarád tvrdí ze playstation 1 má lepší grafiku než x box,, já tomu teda moc nevěřím Citovat
0 Prott Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2011 Ne, nemá. X-Box je cca. na úrovni PS2jky (a X-Box 360 zase přibližně na úrovni PS3). .) Citovat
0 ccinkyda Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2011 kamarád tvrdí ze playstation 1 má lepší grafiku než x box,, já tomu teda moc nevěřím Kvuli takovýhle kravině zakládáš nový téma? tvoje naivita nezná meze ;) Citovat
0 Royce Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2011 Příjde mi , že seš trochu ♥♥♥♥♥♥ní v ostatních tématech radíš samí kraviny který sis nejspíš vycucal, z prstu a teď takováhle otázka ten tvůj kamárád je asi stejnej jako ty, taky mele kraviny. Citovat
0 ccinkyda Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2011 Příjde mi , že seš trochu ♥♥♥♥♥♥ní v ostatních tématech radíš samí kraviny který sis nejspíš vycucal, z prstu a teď takováhle otázka ten tvůj kamárád je asi stejnej jako ty, taky mele kraviny. Přesně tak...co téma, to kravina...fakt uplnej magor Citovat
Otázka
papek449
kamarád tvrdí ze playstation 1 má lepší grafiku než x box,, já tomu teda moc nevěřím
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.