papek449 Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 kamarád tvrdí ze playstation 1 má lepší grafiku než x box,, já tomu teda moc nevěřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prott Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Ne, nemá. X-Box je cca. na úrovni PS2jky (a X-Box 360 zase přibližně na úrovni PS3). .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ccinkyda Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 kamarád tvrdí ze playstation 1 má lepší grafiku než x box,, já tomu teda moc nevěřím Kvuli takovýhle kravině zakládáš nový téma? tvoje naivita nezná meze ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Royce Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Příjde mi , že seš trochu ♥♥♥♥♥♥ní v ostatních tématech radíš samí kraviny který sis nejspíš vycucal, z prstu a teď takováhle otázka ten tvůj kamárád je asi stejnej jako ty, taky mele kraviny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ccinkyda Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Příjde mi , že seš trochu ♥♥♥♥♥♥ní v ostatních tématech radíš samí kraviny který sis nejspíš vycucal, z prstu a teď takováhle otázka ten tvůj kamárád je asi stejnej jako ty, taky mele kraviny. Přesně tak...co téma, to kravina...fakt uplnej magor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
papek449
kamarád tvrdí ze playstation 1 má lepší grafiku než x box,, já tomu teda moc nevěřím
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.