Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nhl 12

Dunky

Recommended Posts

NHL 11 už začíná být pomalu ohrané a určitě už každý touží alespoň po ňákém tom vylepšení. V nastávajícím ročníku se jich taky pár dočkáme a řekl bych, že hlavně těch příjemných. Nyní se na ně pojďme tedy podívat.

Hráči se opět budou moci v módu Be a Pro probít až na vrchol slávy s novou funkcí zvanou Full Contact Physics Engine (Plnokontaktní fyzikální engine). Budete opět zdolávat velké milníky v kariéře profesionálního hokejisty, překonávat historické rekordy a budovat si status legendy NHL. Letos bude do hry zavedena novinka, čím více úžitku pro tým předvedete na ledě, tím více času na ledě vám trenér svěří, bude taky konečně přidána možnost, v průběhu odpočinku na střídačce, simulovat dění na ledě až do svého dalšího střídání. To tedy znamená, že už nebudete nuceni otravně čekat než se vám doplní čerstvé síly z odpočívání, ale budete prakticky okamžitě moci zase nastoupit do akce.

Vrátí se opět staré dobré ničení plexiskel při tvrdém nárazu. Jako novinky se v NHL12 objeví například možnost bitek mezi brankáři, přehození hráče přes mantinel na střídačku soupeře/spoluhráčů.

Letos se poprvé ve hře objeví také tzv. funkce dynamičtí brankáři a posouvaní branky. Dynamičtí brankáři znamenají to, že při nárazu můžete golmana srazit nebo odchýlit z ideální pozice. Také se budou muset vypořádat s blokujícími hráči a snažit se najít nějakou tu skulinku mezi nima, aby vůbec něco viděli.

Vůbec poprvé si budete moci zahrát v populárních zápasech NHL pod otevřeným nebem v podobě repliky zápasu NHL Winter Classic® 2011 na stadionu Heinz Field v Pittsburghu. Další novinkou je EA SPORTS Action Tracker, inspirovaný skutečným statistickým nástrojem NHL GameCenter Ice Tracker, který bude hráče informovat o všem, co se na ledě děje, o každém střídání a všech klíčových momentech.

Hra vyjde v Evropě 9. a v Severní Americe 13. září 2011.

Zdroj: http://www.facegame.cz/nhl-12-prvni-infromace-prvni-video-6-screenu-datum-vydani

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 193
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jen doufám, že už konečně hráči nebudou mít hokejky, které prostrčí vším. Protože když v NHL 11 prostrčí hráč hokejku při objíždění zpoza brány, jak brankou, tak i gólmanem, tak to je docela dost vtipné. :D Ale taky mě to dost nas***, když ten gól dostanu já. :D

Hlavně problém EA je 10 novinek, ale zbytek zkazí, doufám, že v tomto případě ne.

Odkaz ke komentáři

no hlavne vsechny novinky uz tu kdysi byly :-) oni furt toci a recykluji veci, o ktere uz se pokouseli driv.. ale 11 hraju rad. jen bych uz ocenil, abych hral proti "pocitaci" zapasy, ktery by byly po vsech strankach vyrovnany.. a ne abych hral 7 zapasu ve skupine, kde rozdrtim kdekoho rozdilem dvou trid a pak hral osmifinale s ukrajinou, ktera vsechny sve zapasy ve skupine prohrala a projedu 1:0 golem, kterej ani nevznikl strelou, ale nejakym prapodivnym odrazem - pricemz v zapase dominuju pomerem 28:2 na strely (a to jsem rozhodne nepalil ze vseho, ale jen z dobrejch pozic), nastrelim 6x tyc, a naprostou vetsinu zapasu odehraju v souperove obranem pasmu... a kdybych se pos.al, tak ten gol nedam :-)

Odkaz ke komentáři

Vsechno jde v nastaveni upravit. Lamani hokejek na minimum, takze ti za zapas praskne jedna max. 2. To same pujde urcite nastavit i u te posunute brany. ALe jak tu pisete, vse uz tady bylo, upadla helma, rozbite sklo, jen ne v teto super grafice. Tesim se na to a nenecham si to ujit jako vzdy od roku 97 :)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

V NHL bylo lámání hokejek snad u každé desáté střely, což už byl přehnané jak tu psali hoši.

NHL 12 vypadá velice pěkně jak po grafické stránce, tak po stránce možností a hratelnosti.

Dynamičtí brankáři a Posouvaní branky: Tyhle 2 funkce mi v posedních dílech NHL chyběli, když se vrátím kus zpátky pamatuji si, že v NHL 2OO2, se branky posunout dali, ať už chtěně ta nechtěně, pak ovšem tahle funkce upadla a teď se znovu objevuje.

Snad to EA nezkazí ;)

Odkaz ke komentáři

Pravda. Jako malý kluk jsem hrotil NHL 99,01 na PS ONE. Pak jsem později přešel k PC. NHL 03,04,05,06,07,08,09 to vše jsem hrát vždy i když jsem věděl, že to není dokonalé. Pak přišel Xbox a sním 10,11 a to jsem začal hrávat takhle :-o. Moje rada: Pokud si stěžujete na chyby, tak si spuste starší díly a uvidíte jak se rychle vrátíte. Lets go EA Sports!

BTW: Nechápu co furt máte proti lámaní hokejek. Máte to v nastavení. Mě se skoro nelámou.

Odkaz ke komentáři

V singlu se to samozřejmě nastavit dá, ale síla NHLka je v mulťáku a tam se hold musíme spolehnout na nastavení od EA ... Jinak NHL 11 je co se týče mulťáku dost povedené, první NHL od 97 kde nemám vyloženě výhrady. Malých chybek je tam velká spousta, ale nejsou to chyby, které by rušily celkovou hratelnost. Spíše bych si pohrál s účinností jednotlivých způsobů bránění a přidal na obtížnosti nahrávek ( něco mezi Hardcore a normal) Řešit např. prolínání hokejek jinými objekty mi příjde trošku přehnané, to by musel být naprosto jiný engine, který pochybuju že dnešní plečky konzole zvládnou. Doufám, že velmi zapracují i na Ultimate modu, protože tento mod má obrovský doposud naprosto zabitý potenciál.Celkově bych přivítal více interakce s ostatnímí hráči a oživení online sceny o různé turnaje, mini ligy....

Singl se podle mě moc hrát nedá. Umělá inteligence je opravdu umělá, hraje pořád jedno a to samé dokolečka. Ve hře 5vs5 kombinují jako by se hrála přesilovka ve florbalu. Naprosto stejné goly inkasované goly taky nikoho nemůžou bavit. Na All-star je to lehké jak facka. Na nejvyšší obtížnost to sice jde, ale nebaví mě hrát, když vím , že UI podvádí, protože i mojí nejrychlejší bruslaři dostávají naprdel od borců z 3,4 pětky. Příjde mi jako by všichni měli tak +15 ke všemu... Je mi proti srsti, když se obtížnost honí takto... Ale hra proti UI nebude nikdy dobrá, takže to nejde mít EA ani moc za zlé...Prostě NHLko zapnout a rovnou na mulťák, kdo se chce opravdu bavit tak mu nic jiného nezbývá...

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu