piit Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Cau.chci se zeptat kamarádka koupila synovi psp k vánocum přes aukro, které 14 normálně fungovalo, ale pak mi ho přinesla, že nejde. Při zapnutí svítí stále červená dioda, na displeji se neobjeví vůbec nic.děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malarki Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 No, tak asi je rozbitý, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piit Odesláno Květen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 to vím. já tomu moc nerozumím, ale co jsem se ptal po okolí tak mi bylo razeno abych se poptal tady jestli by mi někdo znovu nenahrál software nemohli byste mi dát kontakt na někho kdo má pandora baterku,liberecký kraj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
piit
Cau.chci se zeptat kamarádka koupila synovi psp k vánocum přes aukro, které 14 normálně fungovalo, ale pak mi ho přinesla, že nejde. Při zapnutí svítí stále červená dioda, na displeji se neobjeví vůbec nic.děkuji za radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.