emosss Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 dneska vysla, dneska byla crackla. jeste sme ji nestahl, ja ji koupim ale kdo by chtel mam link, jelikoz down sekce nevali, tak kdo chce link, pm.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 http://itunes.apple.com/nz/app/touchgrind-bmx/id426072035?mt=8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 tak to hned stahuju a po slevě koupim,snad to bude lepší než touchgrind Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 mno je to divne .. touchgrind je trochu lepsi ale tady jsou zase lepsi mapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 mě zas bavi tohle mnohem vic,možna na iPadu by mě bavil i klasicky touchgrind,ale na takovem malem displeji...u BMX vidiš dopředu,a to se mi libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 no... kdyby byla otevrena mapa, a ne stanovena cesta, bylo by te lepsi... treba v dalsim udpatu... mimochodme po nastaveni rozliseni na retinu, je hra pri skocich nehratelna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 no... kdyby byla otevrena mapa, a ne stanovena cesta, bylo by te lepsi... treba v dalsim udpatu... mimochodme po nastaveni rozliseni na retinu, je hra pri skocich nehratelna prej to v novym updatu upravili, tak zkus update a napiš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luklkluk Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Poslal jsem pm na link EDIT tak jsem to stahl z apptrackr ale je to fakt povedena parba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.