jakubgaluszka Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 čau mám tu problém když zapnu xko začne v trafu hučet(jen někdy často pomůže vypnout a zapnout xbox)asi je ''rozbitý'' takže co teď?kde se dá koupit nový?na netu jich je pár a stojí 1000+ to mi přijde dost dík BTW: mám starší arcade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 čau mám tu problém když zapnu xko začne v trafu hučet(jen někdy často pomůže vypnout a zapnout xbox)asi je ''rozbitý'' takže co teď?kde se dá koupit nový?na netu jich je pár a stojí 1000+ to mi přijde dost díkBTW: mám starší arcade Větráček v trafu bude zanesený :). Minulí týden jsem si toho sám také všimnul a trafo otevřel a ve větráčků bylo sajrajtu :D. Otevřít to není žádný problém :) hlavně to odpoj od elektřiny. Jestli jsi z Ostravy můžeš mi to přinést a já se ti na to kouknu :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gax883 Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 tady za 450 http://console-forum.net/tema/122352-xbox-360-prislusenstvi-a-dalsi-vyprodej edit: předběhl si mě o 10s :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Květen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 kde se to otevíra nevidím šroubky/cvočky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 kde se to otevíra nevidím šroubky/cvočky :D Šroubky jsou pod těma gumovýma špuntama. Stačí je skrz na skrz propíchnou tenkým šroubovákem a lehce zarvat a jde to jak po másle :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Květen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 tak jsem to rozebral vyfoukal a složil (nešel jsem přímo do větčáčku byla tam žlutá páska(?) a nechtěl sjem to zmrvit radši :D a jde to v pohode ale kdyz s tim chvili hejbu(menim uhly tocim s tim atd) tak to vrci ale po vypnuti je to zas OK ps asi 5x jsem vypl a zapl xbox a jede to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 tak jsem to rozebral vyfoukal a složil (nešel jsem přímo do větčáčku byla tam žlutá páska(?) a nechtěl sjem to zmrvit radši :D a jde to v pohode ale kdyz s tim chvili hejbu(menim uhly tocim s tim atd) tak to vrci ale po vypnuti je to zas OK ps asi 5x jsem vypl a zapl xbox a jede to ok Tu pásku klidně odlep (já jsem jí teda sundal). Při naklonění to logicky vrčí, protože se větráček odírá o plast :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Květen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 aha :D takže nenaklánět :D no každopádně zítra poˇškole se tam kouknu znova a vyčistím i větráček(jen sem do něj foukal až mě bolela hlava :D) teď už není nálada :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 aha :D takže nenaklánět :D no každopádně zítra poˇškole se tam kouknu znova a vyčistím i větráček(jen sem do něj foukal až mě bolela hlava :D) teď už není nálada :D Jo bohužel toto moc nepomůže :). Je třeba to pročistit/profoukat stlačeným vzduchem a to i ze SPODU větráčku. Nebo to alespoň vyčistit štetinkou do uší :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jakubgaluszka
čau mám tu problém když zapnu xko začne v trafu hučet(jen někdy často pomůže vypnout a zapnout xbox)asi je ''rozbitý'' takže co teď?kde se dá koupit nový?na netu jich je pár a stojí 1000+ to mi přijde dost dík
BTW:
mám starší arcade
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.