Trapper1468625427 Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Ahoj,právě plánuju vyměnit originalni xobx za xbox 360 elite Jasper a chci se vás zeptat jestli je tento typ poruchovej a jeslti jsou tam nějaký nevýhody a jak je to s reklamací ? diky za opdovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ccinkyda Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 AHoj, já mam ELITE taky (Jasper)..Jasper je jeden z nejlepších xboxů, je nejméně poruchový, mam ho asi rok (flashnutý) a jsem nad míru spokojen - nevýhody si myslim že nemá, spíše má výhodu že je nejméně poruchový...s reklamací nevim jak to myslíš, je to u všech xboxů stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trapper1468625427 Odesláno Květen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 No jestli mi ho vyreklamujou když ho mám flashlej a jestli to jde nějak obejít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ccinkyda Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Pokud ho nebudou pořádně prohlížet, tak na ten flash nepřijdou...nejlepší je když si ho necháš odflashnout a je po starostech - pak ti ho uplně normálně vyreklamujou a opraví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Ahoj,právě plánuju vyměnit originalni xobx za xbox 360 elite Jasper a chci se vás zeptat jestli je tento typ poruchovej a jeslti jsou tam nějaký nevýhody a jak je to s reklamací ? diky za opdovědi S reklamací je to nejlepší když si ho necháš flashnout od zkušeného flashera , který neporuší plomby a nepoškodí xko tak že je k poznání že se v tom někdo vrtal.Nejhorší je když se to někdo zkouší udělat sám bez zkušeností s demontáží . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 I na jasperu se obevuji RROD :D ale jsou tak minimlni ze se o nich nevi trebe takovy RROD 0021 :))))) Krasna prace !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ccinkyda Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 I na jasperu se obevuji RROD ale jsou tak minimlni ze se o nich nevi trebe takovy RROD 0021 )))) Krasna prace !!! Samozřejmě že má taky RROD, já jsem řekl že Jaspery jsou poruchový nejméně a ne že nejsou poruchový vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Trapper1468625427
Ahoj,právě plánuju vyměnit originalni xobx za xbox 360 elite Jasper a chci se vás zeptat jestli je tento typ poruchovej a jeslti jsou tam nějaký nevýhody a jak je to s reklamací ? diky za opdovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.