adiZ Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Zdravím))) někdo mě asi nahlásil na Facebooku za porušení pravidel a deaktivovali mi účet. Co se teď bude dít? Je to deaktivovaný navždy, nebo mi to po nějakým čase zase vrátí? Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 poruseni pravidel znamena ze sis treba na profil uploadnul pInicku a ta porusovala pravidla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Květen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Nahrál jsem tam nahatou babu :D Ale mě zajímá to, jestli mi to někdy vrátěj, nebo jestli je to zablokovaný napořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 kámoš si tam dal nahatýho borca s přirozením a nešlo se mu přihlásit asi 3 týdny na účet, tak si udělal novej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.