ondra1994 Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 To mě u FIFY ukázalo abgx360.Co to znamená?Mám to vypalovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 To mě u FIFY ukázalo abgx360.Co to znamená?Mám to vypalovat? Toto napíše ABGX většinou proto že tato hra ještě není v databazi ABGX , nebo toto release není v databazi . Jestli tam jinak není nic červeně a nehraješ vůbec na live , tak to nevadí a hra ve většině případů chodí bez závad . Pokud ale hraješ s pálenkama na live , tak by jsi měl mít hru zkontrolovanou a i opatchované SSv2 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 a i když s pálenkama nechodíš na live, ale s originálkama jo, nebo tam třeba jen stahuješ dema a nechceš dostat ban, tak hra musí být zkontrolována a všechno zeleně a nejlíp i SSv2 xbox si pamatuje udáje o hraných hrách, i offline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 http://abgx360.net/verified.php vzdy radsej pockaj kym sa objavi v databaze a potom ho prezen cez abgx ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.