ondra1994 Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 26, 2011 To mě u FIFY ukázalo abgx360.Co to znamená?Mám to vypalovat? Citovat
toro Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 26, 2011 To mě u FIFY ukázalo abgx360.Co to znamená?Mám to vypalovat? Toto napíše ABGX většinou proto že tato hra ještě není v databazi ABGX , nebo toto release není v databazi . Jestli tam jinak není nic červeně a nehraješ vůbec na live , tak to nevadí a hra ve většině případů chodí bez závad . Pokud ale hraješ s pálenkama na live , tak by jsi měl mít hru zkontrolovanou a i opatchované SSv2 . Citovat
Dlaha Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 26, 2011 a i když s pálenkama nechodíš na live, ale s originálkama jo, nebo tam třeba jen stahuješ dema a nechceš dostat ban, tak hra musí být zkontrolována a všechno zeleně a nejlíp i SSv2 xbox si pamatuje udáje o hraných hrách, i offline Citovat
Sterner Regnix Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2011 http://abgx360.net/verified.php vzdy radsej pockaj kym sa objavi v databaze a potom ho prezen cez abgx ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.