Stolz6 Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 taková děsivá věc, dneska jsem zapnul xbox a ona se sama od sebe zacala stahovat a instalovat nejaka vec a kdyz to skoncilo tak mi to zacalo neprijimat DVD s hrama, nevíte co s tím je a jak sem to dá opravit ? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku Že by to bylo ono? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stolz6 Odesláno Květen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 a co se s tim da delat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cool.Majkl Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Udělat znova flash ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stolz6 Odesláno Květen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 lammská otázka, jak se to děla ? páč jsem XBOX zakoupil uz s flashem :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cool.Majkl Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Musíš si najít flashera někde ve svém okolí a zaplatit mu ať ti udělá znova Flash. Většinou se cena pohybuje okolo 500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stolz6 Odesláno Květen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 takze z toho plyne ponauceni ze se uz nemam pripojovat na XBOX LIVE :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 takze z toho plyne ponauceni ze se uz nemam pripojovat na XBOX LIVE :( Ne, z toho plyne ponaučení, že si máš číst diskuze tady na fóru a hlavně, když máš flash, tak nikdy neaktualizovat dashboard bez toho, aby jsi věděl, co ten update udělá ta aktualizace se ti nestáhla sama, musel jsi ji odkliknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctverec23 Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Ne, z toho plyne ponaučení, že si máš číst diskuze tady na fórua hlavně, když máš flash, tak nikdy neaktualizovat dashboard bez toho, aby jsi věděl, co ten update udělá ta aktualizace se ti nestáhla sama, musel jsi ji odkliknout přeeeesně! ne jen tady mít založený účet a pirátit, třebas se o danou problematiku taky zajímat a číst, než začneš klást otázky. navíc s flashem si chvíli počkej na nový LT 2.0, který už bude mít podporu čtení XGD3 formátu (nový způsob zápisu/čtení DVD 9) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Stolz6
taková děsivá věc, dneska jsem zapnul xbox a ona se sama od sebe zacala stahovat a instalovat nejaka vec a kdyz to skoncilo tak mi to zacalo neprijimat DVD s hrama, nevíte co s tím je a jak sem to dá opravit ? Děkuju
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.