litterpool Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Ahoj,chtěl bych se zeptat jestli mi půjde volant z PC který na usb port i na xboxu?Můžu ho výhodně koupit,ale nevím jestli mi půjde na xboxu.Díky Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Pokud neni u volantu napsaná kompatibilita tak nepůjde.... jedině přez ""převodku"" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Když má USBéčko, neznamená že ho Xko podporuje, nejdřív koukni do informací od výrobce, s jakými herními systémy je daný volant kompatibilní, a jestli tam Xbox 360 uveden nebude tak je to jasné..... NE... //EDIT: DyTik First .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Ahoj,chtěl bych se zeptat jestli mi půjde volant z PC který na usb port i na xboxu?Můžu ho výhodně koupit,ale nevím jestli mi půjde na xboxu.Díky Tomáš v žadném případě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rest Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Dytik : co myslíš tou převodkou ? Jde nějak udělat aby z nekompatibilního volantu se stal kompatibilní s xboxem 360 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mendlik18 Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Ano kup si xbox 360 max shooter ale stoji asi 2000kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
litterpool
Ahoj,chtěl bych se zeptat jestli mi půjde volant z PC který na usb port i na xboxu?Můžu ho výhodně koupit,ale nevím jestli mi půjde na xboxu.Díky Tomáš
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.