KOSScz Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 zdravím. nevíte jak jse jmenoval plugin ktery dokázal změnit gameboot na psp s cfw 6.20 pro-b5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Květen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 refreshh......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 O pluginu nevím, ale pokuď máš USB kabel tak se připoj na flash0, vjeď do vsh/resource a přepiš tam původní gameboot.pmf za ten co chceš (pokuď ve Winu nemáš povolení zobrazovat skrytý soubory a složky tak si ten gameboot.pmf co si tam chceš dát hoď do složky resource a tu pak i s ním hoď do tý vsh a přepiš). ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Květen 27, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Brick čeká .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Skutešně? :) A kam pak se ve flash0 ukládá Pernament Patch že drží pevně a nezpůsobuje brick? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Květen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 tak je tam riziko bricku nebo ne? a kdybych ho dostal tak s pspčkem mužu hrat fotbal co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Květen 27, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Dříve než byly pluginy cxmb, se musely skiny házet přímo do flash. Stačilo jeden pitomej obrázek jinam a byl brick. Někdy jsem se pozastavoval proč, ale bylo to tak. //nevím jak je to tady, ale daleko od toho co píšu to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Květen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 ok. tak ot dělat nebudu. ale jestli někdo vý jak jse jmenoval ten plugin tak jsem plz napište děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Je to psp.org cxmb... nejak tak se to jmenovalo. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Ano, musíš přesně dodržovat co se může a co ne a myslím, že vložení jednoho souboru do vsh/resource není nic těžkýho. Ono u TA-088v3, 3K a Go modelů je flash0 paměť chráněná proti "domácímu" přepisování, ale naštěstí to neplatí o celý paměti! Nevím který složky/soubory to zrovna jsou, ale díky tomu že to není chráněný celý se právě podařil Pernament Patch a gameboot.pmf se může taky přepsat. Ovšem nechci mít na svědomí cizí brick, takže ať se dle tohodle řídí jen ten co k tomu má odvahu a bere to na vlastní triko! Já ještě když jsem měl 3K s 5.03 GENem jsem se ve flash0 taky lehce hrabal, přepisoval grafický a vizuální věci jako třeba zmíněnej gameboot, úvodní logo a znělku, font atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KOSScz
zdravím. nevíte jak jse jmenoval plugin ktery dokázal změnit gameboot na psp s cfw 6.20 pro-b5?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.