Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

gameboot na psp

KOSScz

Otázka

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

O pluginu nevím, ale pokuď máš USB kabel tak se připoj na flash0, vjeď do vsh/resource a přepiš tam původní gameboot.pmf za ten co chceš (pokuď ve Winu nemáš povolení zobrazovat skrytý soubory a složky tak si ten gameboot.pmf co si tam chceš dát hoď do složky resource a tu pak i s ním hoď do tý vsh a přepiš). ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
  • Moderators

Dříve než byly pluginy cxmb, se musely skiny házet přímo do flash. Stačilo jeden pitomej obrázek jinam a byl brick. Někdy jsem se pozastavoval proč, ale bylo to tak.

//nevím jak je to tady, ale daleko od toho co píšu to nebude

Odkaz ke komentáři

• 0

Ano, musíš přesně dodržovat co se může a co ne a myslím, že vložení jednoho souboru do vsh/resource není nic těžkýho.

Ono u TA-088v3, 3K a Go modelů je flash0 paměť chráněná proti "domácímu" přepisování, ale naštěstí to neplatí o celý paměti! Nevím který složky/soubory to zrovna jsou, ale díky tomu že to není chráněný celý se právě podařil Pernament Patch a gameboot.pmf se může taky přepsat. Ovšem nechci mít na svědomí cizí brick, takže ať se dle tohodle řídí jen ten co k tomu má odvahu a bere to na vlastní triko! Já ještě když jsem měl 3K s 5.03 GENem jsem se ve flash0 taky lehce hrabal, přepisoval grafický a vizuální věci jako třeba zmíněnej gameboot, úvodní logo a znělku, font atd...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu