Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pomoc s PSP

Mickey13

Otázka

Mam custom firmware 3.30-OE.A fungovalo mi to výborně až do ted...pokaždý když spustim jakoukoliv hru mi prostě přeskočí jakýkoliv video ve hře..navíc mi nefunguje tlačítko HOME..když ho zmčknu tak nemůžu dát ano abych se vrátil zpátky na hlavní obrazovku...musim tudíž vypínat celý PSP a znova ho celý zapnout..ale pokaždý taky musim vyndavat UMD..zkoušel sem se vrátit zpět na 1.5 přes recovery menu jak je to v turtoriálech ale nic se nestalo...zůstalo mi to na tej 3.30 OE-A..nevíte pls někdo co s tim???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Mam custom firmware 3.30-OE.A fungovalo mi to výborně až do ted...pokaždý když spustim jakoukoliv hru mi prostě přeskočí jakýkoliv video ve hře..navíc mi nefunguje tlačítko HOME..když ho zmčknu tak nemůžu dát ano abych se vrátil zpátky na hlavní obrazovku...musim tudíž vypínat celý PSP a znova ho celý zapnout..ale pokaždý taky musim vyndavat UMD..zkoušel sem se vrátit zpět na 1.5 přes recovery menu jak je to v turtoriálech ale nic se nestalo...zůstalo mi to na tej 3.30 OE-A..nevíte pls někdo co s tim???

taky sem mel tenhle problem staci dat fw 3.52 m33 a pak 3.52 m33-4 kdyztak pomuzu na icq 297-785-425

Odkaz ke komentáři

• 0

dík všem..asterix už to asi vyřešil....odešlo mi nejspíš tlačítko R...PSp se chová jakoby bylo pořát zmačknuté..proto se mi hned po zapnutí naskakuje Recovery Menu a prot nejde update na 3.52...myslíte že mi to v servisu opraví i když sem už měnil FW??

Odkaz ke komentáři

• 0
dík všem..asterix už to asi vyřešil....odešlo mi nejspíš tlačítko R...PSp se chová jakoby bylo pořát zmačknuté..proto se mi hned po zapnutí naskakuje Recovery Menu a prot nejde update na 3.52...myslíte že mi to v servisu opraví i když sem už měnil FW??

No zalezi na obsluze v krame, ja sem treba psp koupil a uz v krame mi nahrali 3.03oe-c, a vzali b mi to s jinym fw... a jestly mas porad zmackly R tag to skus treba malym nozikem nejak vydloubnout, OPATRNE! A hlavne uz ho pak nepouzivej, nejspis se ti tam vomackala ta gumicka..

Odkaz ke komentáři

• 0
No zalezi na obsluze v krame, ja sem treba psp koupil a uz v krame mi nahrali 3.03oe-c, a vzali b mi to s jinym fw... a jestly mas porad zmackly R tag to skus treba malym nozikem nejak vydloubnout, OPATRNE! A hlavne uz ho pak nepouzivej, nejspis se ti tam vomackala ta gumicka..

ne..ono to neni zmáčklý..je to v normální poloze..ale PSP se tak chová..asi je to v kontaktu..nechci to rozebrat abych nepřišel o záruku

Odkaz ke komentáři

• 0
ne..ono to neni zmáčklý..je to v normální poloze..ale PSP se tak chová..asi je to v kontaktu..nechci to rozebrat abych nepřišel o záruku

byt tebou, jdu to reklamovat. i kdyby ti tam dali nejvyssi FW tak lehce downgradnes pandorou. mas to prece v zaruce a od tohodle prece zaruka je ne?

Odkaz ke komentáři

• 0

Nechci radit, ale jestli se blížíš k datu kdy Ti záruka propadne tak vyzkoušej tohle: rozeber PSP a pak vyndej to tlačítko R.Bude tam taková kontaktní plocha na kusu plastu (ted přesně nevím co to je :) ) a tlačítko z gumy. Vezmi si školní gumu, nějakou soft a párkrát, zlehka kontaktní plochy otři a pak to zase slož.Mě to pomohlo, ale měl jsem problém s tím že mě zase nešlo mačkat od toho jak sem to nosil v zadní kapse.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu