ConradLant Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Mam problem s PS3.Z niceho nahned mi nenacte PS3 hry,pritom vse maka,menu ok,CD s muzikou hraje,original i paleny filmy na DVD taktez ok.Mam slim 120GB,hraju spis podprumerne casto,bohuzel uz asi po zaruce.Podle navodu na Youtube jsem jej rozebral,vycistil ale zadna zmena.Mechanika kaput?Nekde jsem vycetl,ze tento typ ma 2 cocky,coz by znamenalo ze ta na BRay odesla?Autorizovane servisy si berou cca 6000,- pausal oprava,mechanika stoji cca 2500,-,zkusim to odvezt na Servis konzoli,ale to beru jako posledni moznost.Pri tech cenach je snad lepsi koupit novou konzoli.PORADTE,DIK.Neni treba moznost pretahnout hru primo na harddisk jinym zpusobem,kdyz mechanika asi kiksla.....?Proste rad vyslechnu moznosti....thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Ahoj, vše záleží na FW verzi tvé PS3. Stále můžeš hrát některé hry z HDD pomocí CFW. Tam hru kopíruješ přes FTP tudíž mechaniku nepotřebuješ. Oprava mechaniky může být někdy i levnější, ale těch 2500kč je podle mě maximální cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.