xxYoshixx Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Prosím Vás, nikde jsem tu nenasel jestli kdyz si updatuju PS3 na Kmeaw-3.55 , tak jestli muzu jit na PSN, popripade, da se hrat na Kmeaw-3.55 po netu i s neorigo hrama? A nehrozi pak nejaky brick nebo BAN ? Predem dekuji za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FallenCZ1468625123 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 ban by ti určitě hrozil.. já sem měl taky CFW ale jenom na dohrátí pár her a pak sem šel na OFW.. jstli chceš jít na PSN a pařit po netu tak bych šel radši na OFW byt tebou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 nemuzes hrat po internetu s zadnym CFW ktery tet je.... brick hrozi pouze u upravy flash pameti v PS3 a BAN hrozi vzdycky kdyz nejsi origo a hrajes stazeny hry, ale momentalne neni zadny zpusob na rozchozeni PSN na CFW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FallenCZ1468625123 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 nemuzes hrat po internetu s zadnym CFW ktery tet je.... brick hrozi pouze u upravy flash pameti v PS3 a BAN hrozi vzdycky kdyz nejsi origo a hrajes stazeny hry, ale momentalne neni zadny zpusob na rozchozeni PSN na CFW... nejsou tedka ty spoofy ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 žádný nejsou myslim, ale stejně to bude zase nachvili... ale tet teprve sony opravuje celou sit takze myslim ze nema cenu se snazit s CFW na PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxYoshixx Odesláno Květen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 No kdyz budu hrat stahnute hry na CFW, nepripojeny na net a pak tam dam originalku, zapnu net a pujdu na PSN s odinstalovanym CFW, nejde to nejak poznat ze jsem ho tam uz mel ? Slo by to tak delat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FallenCZ1468625123 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 No kdyz budu hrat stahnute hry na CFW, nepripojeny na net a pak tam dam originalku, zapnu net a pujdu na PSN s odinstalovanym CFW, nejde to nejak poznat ze jsem ho tam uz mel ? Slo by to tak delat ? já to udělal a jedu v pohodě zatím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxYoshixx Odesláno Květen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Tak doufam ze nedostnu BAN :) Nevite na jak dlouho ho muzu dostat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DJSmajlo Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Ban je dozivotne na konzoli a jeji mac adresu kdyz jdes z cfw na ofw tak na psn poznaj kulovy jen mam pocit je tedka je update 3.61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FallenCZ1468625123 Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 jestli teda budeš přecházet z CFW na OFW tak zformátuj HDD a pak instaluj OFW :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xxYoshixx
Prosím Vás, nikde jsem tu nenasel jestli kdyz si updatuju PS3 na Kmeaw-3.55 , tak jestli muzu jit na PSN, popripade, da se hrat na Kmeaw-3.55 po netu i s neorigo hrama? A nehrozi pak nejaky brick nebo BAN ? Predem dekuji za odpovedi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.