ONeill1993 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Zdravím, hledám pár lidí na hraní těchto dvou her, osobně hraji občas po večerech a nebaví mě hrát sám. PSN: ONeill1993 Do předmětu napište prosím něco jako "console-forum" nebo něco podobného ať vím kam vás mám zařadit. Díky všem co se přidají. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chingy Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Holla ONeill1993 jsem absolute beginner:) mam mini dotaz. Pokud se chci k tobe pridat musim mit ucet na PSN to je jasne plus musim vlastnit orig hru take? Nebo staci jeden z hracu? Diky moc chingy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONeill1993 Odesláno Květen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Jelikož jsou obě klasické retail games a nelze ani jednu stáhnout z PSN tak myslím že originál potřebuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubico Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Ahoj, zkusil bych někdy warhawk, ale zatím jsem ve hře zkoušel pouze trenink. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONeill1993 Odesláno Červen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Není to nic lehkého, ale podle tvého KD u BF jsi buď talent na FPS na PS3 nebo používáš myšku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubico Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Není to nic lehkého, ale podle tvého KD u BF jsi buď talent na FPS na PS3 nebo používáš myšku :-) Jsem talent na FPS a používám myšku :D PS3 mám asi jen 2 měsíce, tak si zvykám:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONeill1993 Odesláno Červen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Taky plánuji myšku, jinak tyto dvě hry skoro nejdou hrát. V podstatě běhám zmateně po mapě a snažím se někoho zabít. :cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 dneska jsem si pořídil Warhawk tak si mě přidejte:) takdy dam:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Není to nic lehkého, ale podle tvého KD u BF jsi buď talent na FPS na PS3 nebo používáš myšku :-) Ke KD 1.13 neni potřeba ani talent ani myš... :) Jelikož jsou obě klasické retail games a nelze ani jednu stáhnout z PSN tak myslím že originál potřebuješ. BTW Warhawk jde stáhnout z PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubico Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Ke KD 1.13 neni potřeba ani talent ani myš... :)BTW Warhawk jde stáhnout z PSN Ah skiller, no chtěl bych tě vidět po měsíci hraní na PS3. Na PC jsem hrál pár let progaming a rozdíl je markantní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Jen říkám že KD neni o talentu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubico Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Uznávám, že můžou být cesty jak lépe dosáhnout dobrého KD:) Ale to už jsme hodně off topic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.