HaliG Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 Ahoj mam problem s DJ Max Portable 2...po kazdy 2. nebo 3. pisnicce ted presne nevim, se mi hra sekne a nemuzu nic delat, jen vypnout psp. Nevite nekdo co s tim je?? Je to fakt husta hra a rad bych ji dohral. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 Hele mel jsem taky stejnej problem...Ja uz si to nepamatuju jak sjem to vyresil sakra :( .Ale reknu ti jednu vec... Jestli jsi nehral DJ MAX 1 tak to okamzite nekde stahni... DJ MAX je moje nejoblibenejsi hra na PSP...PSP uz bych davno prodal ale kvuli tyhle hre nemuzu :) .DJ MAX 1 hraju uz pres rok a nejakej mesic...Porad me bavi ale kdyz jsem stahl DJ MAX 2 hned me prestala bavit...Jsou u ni hrozny pisnicky a celkove je to hrozna hra ta 2 :) .Takze doporucuji stahnou DJ MAX 1 kterej jede naprosto bez problemu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HaliG Odesláno Září 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 OK zkusim se potom kouknout...dik aspon za tuhle radu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.