HaliG Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Odesláno Září 15, 2007 Ahoj mam problem s DJ Max Portable 2...po kazdy 2. nebo 3. pisnicce ted presne nevim, se mi hra sekne a nemuzu nic delat, jen vypnout psp. Nevite nekdo co s tim je?? Je to fakt husta hra a rad bych ji dohral. Dik Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Odesláno Září 15, 2007 Hele mel jsem taky stejnej problem...Ja uz si to nepamatuju jak sjem to vyresil sakra :( .Ale reknu ti jednu vec... Jestli jsi nehral DJ MAX 1 tak to okamzite nekde stahni... DJ MAX je moje nejoblibenejsi hra na PSP...PSP uz bych davno prodal ale kvuli tyhle hre nemuzu :) .DJ MAX 1 hraju uz pres rok a nejakej mesic...Porad me bavi ale kdyz jsem stahl DJ MAX 2 hned me prestala bavit...Jsou u ni hrozny pisnicky a celkove je to hrozna hra ta 2 :) .Takze doporucuji stahnou DJ MAX 1 kterej jede naprosto bez problemu ;) Citovat
HaliG Odesláno Září 15, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Září 15, 2007 OK zkusim se potom kouknout...dik aspon za tuhle radu :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.