Reesey Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Ma nekdo skusenosti s vypalovanou verzi??? vsude ctu jak to blbne atd,pokud nekdo ma dobrou skusenost ze vse frci tak mi prosim reknete odkud ste tahali,moc dekuji predem p.s. nestojim o keci typu kup si origo atd, pokud me hra zaujme jiste si origo koupim do sbirky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 To jsi se mohl zeptat už v založenym topicu L.A. NOIRE a nemusels zbytečně dělat další...jinak vypálená verze běží uplně stejně jako origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 ale hov...no blbne,akorát lidi nejsou shopný si patchnout video soubor...ale teď už je na netu patchnuta verze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 já si stahnul tu verzi co byla uplně ta první a neblblo to vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Květen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 ale hov...no blbne,akorát lidi nejsou shopný si patchnout video soubor...ale teď už je na netu patchnuta verze... a jak prosim te poznam ze uz je to patchnuta verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 když bude v ABGX vše zelené a něco max žluté...ale třeba na warforu je to patchle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Květen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 v abx jedu kazdou hru na tu trojku a vzdy je vse zelene takze diky za radu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 když bude v ABGX vše zelené a něco max žluté...ale třeba na warforu je to patchle Tak to je teda uplně retardní blbost co jsi ted napsal, protože v tom případě by byla patchnutá verze i hned ta první!! když uplně tu první verzi dam do ABGX tak je tam všechno zelený!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 ne tak to si stáhl patchlou verzi.někdo to patchnul a uploadnul a někdo to upnul rovnou...ty retardní blbosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 zajímavý že řikáš že se na netu objevila patchnutá verze až ted...já ti řikam že sem to začal stahovat jak se objevilo teprve to první DVD a pak asi za 3 dny se objevily ty další, takže to je uplně ta první verze a o žádnym patchování tam u toho nebyla řeč!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Když vyšla úplně první verze, tak DVD 1 se patchovat nemuselo....Pak vyšlo DVD 2 a u toho se psalo, že je nutný patchnout video part....Teďka bych kecal jestli to bylo i u DVD 3 a jestli se mělo patchnout jenom video, ale rozhodně první uploady sis musel patchnout...Některý uploadeři už to ale "upovali" patchnutý takže stačilo vypálit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Když vyšla úplně první verze, tak DVD 1 se patchovat nemuselo....Pak vyšlo DVD 2 a u toho se psalo, že je nutný patchnout video part....Teďka bych kecal jestli to bylo i u DVD 3 a jestli se mělo patchnout jenom video, ale rozhodně první uploady sis musel patchnout...Některý uploadeři už to ale "upovali" patchnutý takže stačilo vypálit Pokud řikáš že třeba u DVD 2 se to patchnout muselo, tak já to teda nedělal...normálně stahnul, projel ABGX a vypálil, nic víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Řikám, nevim jestli to bylo nutný nebo ne....A možná si chytil už patchnutou verzi ;) Hlavně že to fungovalo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 moje verze je L.A.Noire.RF.XBOX360-EL CH33TAH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Tak to je verze, u který se ty první party musely patchovat....Nevim proč....Buďto si stáhnul už opravenou hru a nebo to prostě šlo i bez toho.... Já sem si radši stáhnul original release a to verzi od ProCiSiON a měl sem to bezproblému :D to Reesey: Můžu ti poslat linky na scene release kterej mám já a šlape v pohodě....Možnosti jsou: hellshare, euroshare, loadfiles, share-rapid, fileserve, filefactory....Tak kdyžtak napiš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 problém tam byl s tou online části čili při dvd2 byla velká šance na foznčení konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Květen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 tak to je verze, u který se ty první party musely patchovat....nevim proč....buďto si stáhnul už opravenou hru a nebo to prostě šlo i bez toho....Já sem si radši stáhnul original release a to verzi od procision a měl sem to bezproblému :d to reesey: Můžu ti poslat linky na scene release kterej mám já a šlape v pohodě....možnosti jsou: Hellshare, euroshare, loadfiles, share-rapid, fileserve, filefactory....tak kdyžtak napiš ;) ahoj stahl sem celou hru z loadfiles fora kde mam ucet tak snad to pojede:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James CZ Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Mohl by mi sem prosim nekdo dat ty linky na loadfiles, nemuzu je nikde najit. Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Taky mě fachá první verze uplně v poho bez patche takže kecy hovdka proste jak komu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Červen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Mohl by mi sem prosim nekdo dat ty linky na loadfiles, nemuzu je nikde najit. Diky moc staci se na forum registrovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.