Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

La noire xbox download

Reesey

Recommended Posts

když bude v ABGX vše zelené a něco max žluté...ale třeba na warforu je to patchle

Tak to je teda uplně retardní blbost co jsi ted napsal, protože v tom případě by byla patchnutá verze i hned ta první!! když uplně tu první verzi dam do ABGX tak je tam všechno zelený!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zajímavý že řikáš že se na netu objevila patchnutá verze až ted...já ti řikam že sem to začal stahovat jak se objevilo teprve to první DVD a pak asi za 3 dny se objevily ty další, takže to je uplně ta první verze a o žádnym patchování tam u toho nebyla řeč!!

Odkaz ke komentáři

Když vyšla úplně první verze, tak DVD 1 se patchovat nemuselo....Pak vyšlo DVD 2 a u toho se psalo, že je nutný patchnout video part....Teďka bych kecal jestli to bylo i u DVD 3 a jestli se mělo patchnout jenom video, ale rozhodně první uploady sis musel patchnout...Některý uploadeři už to ale "upovali" patchnutý takže stačilo vypálit ;)

Odkaz ke komentáři

Když vyšla úplně první verze, tak DVD 1 se patchovat nemuselo....Pak vyšlo DVD 2 a u toho se psalo, že je nutný patchnout video part....Teďka bych kecal jestli to bylo i u DVD 3 a jestli se mělo patchnout jenom video, ale rozhodně první uploady sis musel patchnout...Některý uploadeři už to ale "upovali" patchnutý takže stačilo vypálit

Pokud řikáš že třeba u DVD 2 se to patchnout muselo, tak já to teda nedělal...normálně stahnul, projel ABGX a vypálil, nic víc

Odkaz ke komentáři

Tak to je verze, u který se ty první party musely patchovat....Nevim proč....Buďto si stáhnul už opravenou hru a nebo to prostě šlo i bez toho....

Já sem si radši stáhnul original release a to verzi od ProCiSiON a měl sem to bezproblému :D

to Reesey: Můžu ti poslat linky na scene release kterej mám já a šlape v pohodě....Možnosti jsou: hellshare, euroshare, loadfiles, share-rapid, fileserve, filefactory....Tak kdyžtak napiš ;)

Odkaz ke komentáři

tak to je verze, u který se ty první party musely patchovat....nevim proč....buďto si stáhnul už opravenou hru a nebo to prostě šlo i bez toho....

Já sem si radši stáhnul original release a to verzi od procision a měl sem to bezproblému :d

to reesey: Můžu ti poslat linky na scene release kterej mám já a šlape v pohodě....možnosti jsou: Hellshare, euroshare, loadfiles, share-rapid, fileserve, filefactory....tak kdyžtak napiš ;)

ahoj stahl sem celou hru z loadfiles fora kde mam ucet tak snad to pojede:-)

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu