Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Když vyšla úplně první verze, tak DVD 1 se patchovat nemuselo....Pak vyšlo DVD 2 a u toho se psalo, že je nutný patchnout video part....Teďka bych kecal jestli to bylo i u DVD 3 a jestli se mělo patchnout jenom video, ale rozhodně první uploady sis musel patchnout...Některý uploadeři už to ale "upovali" patchnutý takže stačilo vypálit ;)

Odesláno
Když vyšla úplně první verze, tak DVD 1 se patchovat nemuselo....Pak vyšlo DVD 2 a u toho se psalo, že je nutný patchnout video part....Teďka bych kecal jestli to bylo i u DVD 3 a jestli se mělo patchnout jenom video, ale rozhodně první uploady sis musel patchnout...Některý uploadeři už to ale "upovali" patchnutý takže stačilo vypálit

Pokud řikáš že třeba u DVD 2 se to patchnout muselo, tak já to teda nedělal...normálně stahnul, projel ABGX a vypálil, nic víc

Odesláno

Tak to je verze, u který se ty první party musely patchovat....Nevim proč....Buďto si stáhnul už opravenou hru a nebo to prostě šlo i bez toho....

Já sem si radši stáhnul original release a to verzi od ProCiSiON a měl sem to bezproblému :D

to Reesey: Můžu ti poslat linky na scene release kterej mám já a šlape v pohodě....Možnosti jsou: hellshare, euroshare, loadfiles, share-rapid, fileserve, filefactory....Tak kdyžtak napiš ;)

Odesláno
tak to je verze, u který se ty první party musely patchovat....nevim proč....buďto si stáhnul už opravenou hru a nebo to prostě šlo i bez toho....

Já sem si radši stáhnul original release a to verzi od procision a měl sem to bezproblému :d

to reesey: Můžu ti poslat linky na scene release kterej mám já a šlape v pohodě....možnosti jsou: Hellshare, euroshare, loadfiles, share-rapid, fileserve, filefactory....tak kdyžtak napiš ;)

ahoj stahl sem celou hru z loadfiles fora kde mam ucet tak snad to pojede:-)

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu