Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nefunkční Halo: Reach

Tonylee

Otázka

Čau potřeboval bych poradit zatim jsem na xku360 spustil GOW 1 , 2 , Alan Wake , Dirt 3 , Thor God of Thunder , Split Second vše jede 100% ale testoval jsem " Halo: Reach " a vyplalení proběhlo v pohodě instalace na HDD taky ale když hru spustím tak je černá obrazovka a nic nenajede nevíte někdo jak to udělat aby hra šlapala ? Flesh bych měl mít podle prodejce ten nejnovější...dík předem za rady..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

23 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Čau potřeboval bych poradit zatim jsem na xku360 spustil GOW 1 , 2 , Alan Wake , Dirt 3 , Thor God of Thunder , Split Second vše jede 100% ale testoval jsem " Halo: Reach " a vyplalení proběhlo v pohodě instalace na HDD taky ale když hru spustím tak je černá obrazovka a nic nenajede nevíte někdo jak to udělat aby hra šlapala ? Flesh bych měl mít podle prodejce ten nejnovější...dík předem za rady..

máš LTplus 1.1 ?

Odkaz ke komentáři

• 0
zkontroloval jsi Halo:Reach v ABGX?

Bohužel ne ještě ho neovládám...

máš LTplus 1.1 ?

Jediné co mi prodejce řekl když jsem se ho ptal na flesh tak tvrdil že má ten nejnovější...

PS : Nejde mi o to abych hru rozjel online bez BANU ale jen o singl " offline "..

ABG screen

ah9ez1_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• 0

LT plus máš, protože ti naskočila černá obrazovka a ne zpráva o tom, že je disk nečitelný, tohle dělá LT+

ABGX neslouží jen ke kontrole her, aby jsi nedostal BAN, ale taky kontroluje, jestli hra vůbec půjde spustit a konkrétně HALO: Reach a další hry s AP2.5 ochranou ještě patchuje, aby šly spustit, tady bude problém, budeš si muset osvojit abgx, ale nic těžkýho to není:

http://xbox360.rocknroll.sk/?cat=4

A můžeš dostat BAN i za hrání offline pálenek, ale jestlit ti na BANu vůbec nezáleží, tak je to ok.

Odkaz ke komentáři

• 0

nejnovější flash, a to ti říkal kdy? abys to rozjel potřebuješ flash nejmíň LT+ a program ABGX360-tím musíš hru opatchovat, jinak ti to nepojede... počekuj si www.xbooster.cz

tam je odkaz na ten abgx program na nejnovější verzi a i návod, jak ho ovládat, věř mi, jenom co to nastavíš, je to pak úplná hračka, asi jako ovládat KMPlayer, nebo winamp, to taky zvládáš, né? :) tak se toho neboj

Odkaz ke komentáři

• 0
Podle screenu je videt ze hra uz mam SS2 nebo se pletu ?

Jinak ABG jsem nastavoval podle téhle stránky : http://xbox360.rocknroll.sk/?p=6 a projel hru kde mi i znova vytvořil dvd.

abgx nevytváří znovu DVD soubor, když vidí, že tam už je správný. Třeba jsi to vypálil špatně... zkus projet to samotný DVDčko ABGXem.

Odkaz ke komentáři

• 0
abgx nevytváří znovu DVD soubor, když vidí, že tam už je správný. Třeba jsi to vypálil špatně... zkus projet to samotný DVDčko ABGXem.

Nechal jsem ho udělat protože ten co jsem měl jsem si dal na stranu :) je uplně stejnej jako ten co jsem měl...

Odkaz ke komentáři

• 0
vcera jsem to vypalil a v pohode funguje, jinak v tom poslednim odstavci se pise, ze by to mohlo byt bud nejak modifikovano, nebo spatne iso, nebo ze maji chybu v databazi nebo ze je chyba v extrahovani

jo, jsou prostě pozměněna herní data a hrozí za to ban

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu