Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nefunkční Halo: Reach

Otázka

Odesláno

Čau potřeboval bych poradit zatim jsem na xku360 spustil GOW 1 , 2 , Alan Wake , Dirt 3 , Thor God of Thunder , Split Second vše jede 100% ale testoval jsem " Halo: Reach " a vyplalení proběhlo v pohodě instalace na HDD taky ale když hru spustím tak je černá obrazovka a nic nenajede nevíte někdo jak to udělat aby hra šlapala ? Flesh bych měl mít podle prodejce ten nejnovější...dík předem za rady..

23 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Čau potřeboval bych poradit zatim jsem na xku360 spustil GOW 1 , 2 , Alan Wake , Dirt 3 , Thor God of Thunder , Split Second vše jede 100% ale testoval jsem " Halo: Reach " a vyplalení proběhlo v pohodě instalace na HDD taky ale když hru spustím tak je černá obrazovka a nic nenajede nevíte někdo jak to udělat aby hra šlapala ? Flesh bych měl mít podle prodejce ten nejnovější...dík předem za rady..

máš LTplus 1.1 ?

• 0
Odesláno

LT plus máš, protože ti naskočila černá obrazovka a ne zpráva o tom, že je disk nečitelný, tohle dělá LT+

ABGX neslouží jen ke kontrole her, aby jsi nedostal BAN, ale taky kontroluje, jestli hra vůbec půjde spustit a konkrétně HALO: Reach a další hry s AP2.5 ochranou ještě patchuje, aby šly spustit, tady bude problém, budeš si muset osvojit abgx, ale nic těžkýho to není:

http://xbox360.rocknroll.sk/?cat=4

A můžeš dostat BAN i za hrání offline pálenek, ale jestlit ti na BANu vůbec nezáleží, tak je to ok.

• 0
Odesláno

nejnovější flash, a to ti říkal kdy? abys to rozjel potřebuješ flash nejmíň LT+ a program ABGX360-tím musíš hru opatchovat, jinak ti to nepojede... počekuj si www.xbooster.cz

tam je odkaz na ten abgx program na nejnovější verzi a i návod, jak ho ovládat, věř mi, jenom co to nastavíš, je to pak úplná hračka, asi jako ovládat KMPlayer, nebo winamp, to taky zvládáš, né? :) tak se toho neboj

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu