BerryRide Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Dobrý den, mám PS3 i PSP a právě na PSP jsem hledal zdroje WIFI signálu a narazil jsem na PS3-7751531 -> 100%. Ale je zaheslována... Nevěděl by někdo, jestli se takhle dá vážně připojit na WIFI, popř. jak zjistit ono heslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trotlos Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 wifi se pouziva treba k remote play. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BerryRide Odesláno Květen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Ale jako klasická WIFI nefunguje? Čili se na ní nedá připojit např. z notebooku pro prohlížení na netu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trotlos Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Pripojit se na ni da kdyz si nastavis v PS3 svoje heslo ale tim to konci. Prohlizeni netu ani nic dalsiho nejde. Mozna s nejakou aplikaci a CFW a to nevim nezjistoval jsem. Ale nebyla by to spatna moznost pouzivat PS3 jako wifi pripojku (ve vypnutem stavu... jako pri remote play) Odpadla by krabice jmenem wifi router :-) ktera mi porad dela jen problemy :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BerryRide
Dobrý den, mám PS3 i PSP a právě na PSP jsem hledal zdroje WIFI signálu a narazil jsem na PS3-7751531 -> 100%. Ale je zaheslována... Nevěděl by někdo, jestli se takhle dá vážně připojit na WIFI, popř. jak zjistit ono heslo?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.