despe1 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Tato CZ je použitá z PC verze, od dobrého překladatele " Mrazíka " Do souboru jsem jen dopsal pár řádků,co se týká nastavení XB a doladil, aby to 100% fungovalo. Postup jak na to je přibalen v souboru. Doporučuji přečíst :D Hra je s komplet diakritikou Tady linky : http://www.edisk.cz/stahni/87808/The_First_Templar_-_CZ_xbox.rar_154.78KB.html http://share-rapid.com/stahuj/2329864/the-first-templar-cz-xbox.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 nějaké obrázky ze hry?o potvrzení funkčnosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 nějaké obrázky ze hry?o potvrzení funkčnosti? To by me taky zajimalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 já bych bral kdyby konečně někdo udělat češtinu na Gothic 4...za to bych i zaplatil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
despe1 Odesláno Květen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 jakubgaluszka a Eledar Když píšu, že to je funkční, tak je to funkční, obrázky nemusim dávat, zbytečný. Nedal bych to sem, kdyby to nejelo ne?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 já bych bral kdyby konečně někdo udělat češtinu na Gothic 4...za to bych i zaplatil ta hra si tu práci ani nezaslouží... a navíc angličtina tam je jednoduchá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 jakubgaluszka a Eledar Když píšu, že to je funkční, tak je to funkční, obrázky nemusim dávat, zbytečný. Nedal bych to sem, kdyby to nejelo ne?! Co ti to udělá?nebudu to vypalovat abych pak zjistil že to nejde... ''Když píšu, že to je funkční, tak je to funkční'' divil by ses jak to často slyším :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Co ti to udělá?nebudu to vypalovat abych pak zjistil že to nejde... ''Když píšu, že to je funkční, tak je to funkční'' divil by ses jak to často slyším Nikdo tě nenutí to stahovat a vypalovat, tak laskavě neotravuj s takovýma blbostma...pokud to chceš tak si to stahni, pokud ne tak to nech být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 "Hra už bude v CZ, ale nesouhlasí celkově CRC u iso hry v programu ABGX, takže hraní na LIVE s CZ, je jen a pouze na tvůj RISK!!!." Skoda, to je koledovani si o Ban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Nikdo tě nenutí to stahovat a vypalovat, tak laskavě neotravuj s takovýma blbostma...pokud to chceš tak si to stahni, pokud ne tak to nech být co mám nechat být ptal sem se na jednu fotku to je otázka 2minut...nevím ale když dám na internet něco co tam není tak k tomu dám něco co to potvrzuje ne...nechci vyhazovat DVD zbytečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 co mám nechat být ptal sem se na jednu fotku to je otázka 2minut...nevím ale když dám na internet něco co tam není tak k tomu dám něco co to potvrzuje ne...nechci vyhazovat DVD zbytečně Nechci se opakovat, ale "nikdo tě nenutí to stahovat a vypalovat" "Hra už bude v CZ, ale nesouhlasí celkově CRC u iso hry v programu ABGX, takže hraní na LIVE s CZ, je jen a pouze na tvůj RISK!!!." Skoda, to je koledovani si o Ban Včera když jsem zapnul xbox, tak mi vyskočila hláška z LIVE jestli chci updatovat xbox...takže ted se na LIVE nepřipojí zatim stejně už nikdo protože to je update který ti zneškodní flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 já jsem rád za každou češtinu moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 ccinkyda tvl ty jsi magor?já se jen slušně poprosil o fotku to ej věc která zabere 2minuty...a ty mi říkáš že to nemám stahovat?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 ccinkyda tvl ty jsi magor?já se jen slušně poprosil o fotku to ej věc která zabere 2minuty...a ty mi říkáš že to nemám stahovat?... Nic takovýho jako že to nemáš stahovat jsem neřekl, jen ti už po třetí říkám že tě k tomu nikdo nenutí :D magor seš tu jen ty, protože nikdo jinej tady z nějakou posranou fotku furt neprudí ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Pokud to tady dal Despe1, což dal, tak věřte že jede a basta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.