Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

čeština do hry - The first Templar -

despe1

Recommended Posts

Tato CZ je použitá z PC verze, od dobrého překladatele " Mrazíka "

Do souboru jsem jen dopsal pár řádků,co se týká nastavení XB a doladil, aby to 100% fungovalo.

Postup jak na to je přibalen v souboru. Doporučuji přečíst :D

Hra je s komplet diakritikou

Tady linky :

http://www.edisk.cz/stahni/87808/The_First_Templar_-_CZ_xbox.rar_154.78KB.html

http://share-rapid.com/stahuj/2329864/the-first-templar-cz-xbox.rar

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jakubgaluszka a Eledar

Když píšu, že to je funkční, tak je to funkční, obrázky nemusim dávat, zbytečný.

Nedal bych to sem, kdyby to nejelo ne?!

Co ti to udělá?nebudu to vypalovat abych pak zjistil že to nejde...

''Když píšu, že to je funkční, tak je to funkční'' divil by ses jak to často slyším :D

Odkaz ke komentáři

Co ti to udělá?nebudu to vypalovat abych pak zjistil že to nejde...

''Když píšu, že to je funkční, tak je to funkční'' divil by ses jak to často slyším

Nikdo tě nenutí to stahovat a vypalovat, tak laskavě neotravuj s takovýma blbostma...pokud to chceš tak si to stahni, pokud ne tak to nech být

Odkaz ke komentáři

Nikdo tě nenutí to stahovat a vypalovat, tak laskavě neotravuj s takovýma blbostma...pokud to chceš tak si to stahni, pokud ne tak to nech být

co mám nechat být ptal sem se na jednu fotku to je otázka 2minut...nevím ale když dám na internet něco co tam není tak k tomu dám něco co to potvrzuje ne...nechci vyhazovat DVD zbytečně

Odkaz ke komentáři

co mám nechat být ptal sem se na jednu fotku to je otázka 2minut...nevím ale když dám na internet něco co tam není tak k tomu dám něco co to potvrzuje ne...nechci vyhazovat DVD zbytečně

Nechci se opakovat, ale "nikdo tě nenutí to stahovat a vypalovat"

"Hra už bude v CZ, ale nesouhlasí celkově CRC u iso hry v programu ABGX, takže hraní na LIVE s CZ, je jen a pouze na tvůj RISK!!!."

Skoda, to je koledovani si o Ban

Včera když jsem zapnul xbox, tak mi vyskočila hláška z LIVE jestli chci updatovat xbox...takže ted se na LIVE nepřipojí zatim stejně už nikdo protože to je update který ti zneškodní flash

Odkaz ke komentáři

ccinkyda tvl ty jsi magor?já se jen slušně poprosil o fotku to ej věc která zabere 2minuty...a ty mi říkáš že to nemám stahovat?...

Nic takovýho jako že to nemáš stahovat jsem neřekl, jen ti už po třetí říkám že tě k tomu nikdo nenutí :D magor seš tu jen ty, protože nikdo jinej tady z nějakou posranou fotku furt neprudí ;) :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu