Nerosx Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Hoj pls potřebuju poradit, mam psp model 1004 s bazaru s už flašli na verzi 5.00 m33-6. A chcu si ho aktualizovat. Po internetu jsem toho ohledně toho moc nenašel a nevim jak jdou ty verze po sobě, takže kdyby mi někdo poradil byl bych moc rad. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duska33 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Naformatuj si ho, popřípadě i kartu a updatuj na 6.20 a můžeš si tam dát nový CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Jak jako naformátuj si ho?! Když naformátuje flash0 tak si ho brickne a bude muset použít pandoru... A formát karty... K čemu jako?! To jsou rady za všechny drobný, fakt že jo... Pro autora topicu: mrkni do sekce tutoriály ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Můžeš aktualizovat na 5.50 GEN, 6.20 PRO, 6.35 PRO, 6.37-6.38-6.39 ME. Osobně bych nešel ani do jednoho bo nejsou pořádně odzkoušený (krom 5.50 GENu, ale ten má kila bugů) a zůstal u 5.00 M33-6 kde hry šlapou jak hodinky, jen novější patchovat pomocí ISO Toolu a díky pluginu PSNlover se lze připojit i hrát na PSN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nerosx Odesláno Květen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Dik moc za rady, určitě vyskoušim:psp:! Edit: FAKČITO!!!!!!!!!DIK MOC!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nerosx Odesláno Květen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Jo jen se chci zeptat jaky bys doporučoval pač jsem zkusil jeden ten dokazal spustit každou druhou hru a ten druhej pozměnu ani nešel? Tak jestli bys ještě jednou poradil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 O čem mluvíš? Tys tam hodil jinou verzi CFW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Nerosx
Hoj pls potřebuju poradit, mam psp model 1004 s bazaru s už flašli na verzi 5.00 m33-6. A chcu si ho aktualizovat. Po internetu jsem toho ohledně toho moc nenašel a nevim jak jdou ty verze po sobě, takže kdyby mi někdo poradil byl bych moc rad. Dik.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.