rockyzz Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 S radostí bych vás všechny pozval na můj Minecraft server, jedná se o survival server. Na serveru je hromada pluginů, včetně lockette, regiosu který vám zajistí pozemek na kterém nebude moci stavět nikdo jiný než vy a vaší kámoši, nebo třeba i Frakce, či MobArena, BomberCraft, Essentials, WorldEdit a mnoho dalších (všechny pluginy se dozvíte na serveru pomocí příkazu /pl). INFO: Jméno serveru: Your-Craft | SURVIVAL IP: 93.91.240.128:27647 Web: http://www.your-craft.estranky.cz (tento web je jen dočasný než najdu pořádného WebMastera.) Verze: 1.8.1 Slotů: 20 Hosting: fakaheda.eu Administrátoři: rockyzz (vlastník a zakladatel Your-Craftu) jerrdy (spolu-zakladatel Your-Craftu) kowkacek (hlavní admin serveru Survival) Gamebler35 (admin) ASSIK (admin) Pravidla: ZDE Seznam měst: ZDE Mobs: on PvP: přes den OFF, přes noc ON Status: Budu rád když se potkáme na serveru, všem zdar! :) NOVINKY 5.11. - Ehm, jak jste si všchni už asi všimly, celý měsíc je server už ve whitelistu a pro veřejnost zavřen, asi si myslíte že je to uplný konec, ale není! Server byl ve whitelistu kvůli problému z protection pluginem a aby jsme vše nemuseli zajištovat znova tak jsme se rozhodli server rozjed až bude verze 1.9, ted to vypadá že 1.9 ani nebude, ale bude plná verze a to 17. listopadu kde bude rovnou představena na MineConu v Las Vegas (USA), o týden - max dva později očekávám že bude bukkit a ještě o týden později i pluginy, co to znamená? Tento listopad bude server zcela vypnut a nepojede, ale od prosince se opět rozjede a to i z "doufáme" haldou nových možností - tedy pluginů. Budu se těšit, zdar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silhavyD Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 rořšiřte sloty pls ja se k vam pridam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Zatím není potřeba, lidí tam moc nechodí a navíc server běží teprve první den, až bude na server chodit více a více lidí tak bude server mít určitě více slotů! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 kolik lidí je tam denně? jaký jsou pluginy? Jsou lagy? protože hraju na jednom serveru 1.6.5,a na 1.6.5 je zabudovamej bug kterej ti vytváří někdy lagy páč máš nelegální verzy,a chodí tam cigáni co kradou,a navíc se server přes prázdniny zavírá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 No lidí denně, to nevim server jede teprve 5. den takže teprve začínáme, lagy tam nejsou, pluginy tam jsou obyčejné jako na většině serveru, prostě pozemky, private atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 to si přijdu zahrát,můžeš mi please uploadnout 1.5 verzy? Zrovna ted mi z uctu zmizelo hafo zeleza a sugar cane x( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silhavyD Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 poradis my jak se u vas stanu adminem potreboval bych neomezene mnozstvi surek mam v planu velkou a dobrou stavbu mam diztak neleg. hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Nahodte mi please co nejrychleji neoficiální 1.5 !!! na serveru na kterým se hrál se to nedá!!!! Tam mi ted ukradli 20 diamantů a totálně zničily stavbu !!! Jdu hrát sem ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Sehna ljsem 1.5,instaloval,a tenhle server je špicááááá !!! můžu vřele doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 kdy to pude na 1.6? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 teda BTW vymlouvat se na 5. den je blbost nemel jsem nikde reklamu jen na YT video a za DEN 15 lidi a od toho cisla se to neslo nahoru jen poradim dobre si to zaridte (myslete na vsechno griefeng HLAVNE! to je podle me to nejtezsi tam musite fakt myslet BigBrother plugin apod. jestli to nezaridite server dlouho nebude) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Cau, byl jsem se tam podivat, vypada to super, ale nemuzu se lognout, pise to ze jsem Player a zkousim vsechny mozny kombinace, ale ten login proste nejde, muzes pls napsat jak se prihlasim. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 FXR:pls pošli mi odkaz na tu tvou funkční verzi,na moji jenom funguje singleplayer :( chtěl bych si vyzkoušet tento server Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Jojo,hledal jsem ji a zprovoznil až za 2 dny,teď mám problém s ucpanym hajzlem :D playerPS - Dával jsi /register heslo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Nedaval, to jsem nevedel, diky vyzkousim to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Uploadnuto To Blo9g - Snad nikdy! - 1.6 hrozně laguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Nejde server jen mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 mě taky ne,měl jsem plany a najednou se mi to seklo :( uplně mazec server Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSpachtlik Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Pomoc nejde mi se přihlásit.. vždycky když se pohnu tak to začne skakat.. a všechny hesla špatné :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 když zapneš MC tak tam máš okýnko s jménem,změn ho,a pak na serveru dej /register heslo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSpachtlik Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Připojím se k serveru, dal jsem /ragister heslo ale login nejde furt spatne heslo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 protože pod jmenem xGamer bo jak už byl Lentilek! Říkám !!! zapneš MineCraft,a změníš jméno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSpachtlik Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Jenže kde změním tam nic takového není.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Tak máš blbou verzy - http://www.uloz.to/9230681/minecraft-1-5-neofficialni-verze-upload-by-fxr-rar http://oi52.tinypic.com/2hg633s.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Arrrrggghhh! Rocky! Nejede server!!! -- ] Jinak,v Hl.Meste (tam kde se spawnete) stavím mrakodrap Radical Building,a nabízím pokoje za nízkou cenu + slevu a něco zdarma v Radical-Storu který bude též v budově,navíc nájemníci budou mít nárok na jízdu zdarma Radical Metrem,které budeme budovat,a tak na potraviny (Cakes,vepřoví,chleba) - Pište mi na serveru (Jmenuju se FxRohlik) nebo tady na PM ![b] [ --[/b]:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.