Silas Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Mam problém s Guitar Hero World Tour kytarou - špatně reaguje na strunu - při hraní směrem nahoru reaguje úplně normálně, ale směrem dolů (hodně) vynechává... neví někdo, v čem by mohl být problém? Noty fungujou v pohodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cwok13 Odesláno Červen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2014 Omlouvám se,že oživuju starý vlákno,ale snad se bude někomu hodit. Měl jsem stejný problém jako kolega. Takže jsem rozebral kytaru a kouknul jak to vůbec funguje :D jsou tam takový kontakty (špalíčky co cvakaj),tak jsem je vyndal, desku i tyhle "špalíčky" očistil a ještě pro jistotu prohodil spodní s horním, pak vše složil zase dohromady. Směrem dolů funguje a i ten co byl dole a nefungoval a je teď nahoře,tak funguje taky bez vynechávání. Takže to vypadalo na nějakej prach mezi "špalíčkem" a deskou. Tak snad se to někomu bude hodit,když bude kytara vynechávat :) Pzn. pokud nemáte hvězdicový šroubováky všech velikostí,tak jsem to piplačka,ale dá se to zvládnout i s plochým šroubovákem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Silas
Mam problém s Guitar Hero World Tour kytarou - špatně reaguje na strunu - při hraní směrem nahoru reaguje úplně normálně, ale směrem dolů (hodně) vynechává... neví někdo, v čem by mohl být problém? Noty fungujou v pohodě...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.