Silas Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 28, 2011 Mam problém s Guitar Hero World Tour kytarou - špatně reaguje na strunu - při hraní směrem nahoru reaguje úplně normálně, ale směrem dolů (hodně) vynechává... neví někdo, v čem by mohl být problém? Noty fungujou v pohodě... Citovat
0 cwok13 Odesláno Červen 23, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 23, 2014 Omlouvám se,že oživuju starý vlákno,ale snad se bude někomu hodit. Měl jsem stejný problém jako kolega. Takže jsem rozebral kytaru a kouknul jak to vůbec funguje :D jsou tam takový kontakty (špalíčky co cvakaj),tak jsem je vyndal, desku i tyhle "špalíčky" očistil a ještě pro jistotu prohodil spodní s horním, pak vše složil zase dohromady. Směrem dolů funguje a i ten co byl dole a nefungoval a je teď nahoře,tak funguje taky bez vynechávání. Takže to vypadalo na nějakej prach mezi "špalíčkem" a deskou. Tak snad se to někomu bude hodit,když bude kytara vynechávat :) Pzn. pokud nemáte hvězdicový šroubováky všech velikostí,tak jsem to piplačka,ale dá se to zvládnout i s plochým šroubovákem :D Citovat
Otázka
Silas
Mam problém s Guitar Hero World Tour kytarou - špatně reaguje na strunu - při hraní směrem nahoru reaguje úplně normálně, ale směrem dolů (hodně) vynechává... neví někdo, v čem by mohl být problém? Noty fungujou v pohodě...
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.