cloudstrife Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Potreboval bych poradit vzdicky kdyz se chci prihlasti na P.N. napise mi to:you have been signed out of Playstation Network (80550460) . A tak porad dokola nevim co stim. Dekuji za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nodobre Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Viem ze teraz niekedy prebiehala udrzba PSN tak neviem ci to este stale je alebo je problem niekde inde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Psn je mimo provoz protoze se jim nabouraly do sítě. A az ji spustí budeš nejspíš potřebovat update (6.39) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duska33 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 PSN a mimo provoz, protože se jim nabouraly do sítě? Jedině nějaká údržba. PSN jede asi více než týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 novinky.cz/internet-a-pc/bezpecnost/233454-sony-po-castech-zprovoznuje-napadenou-herni-sit-playstation-network.html pak mi něco mluv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 p-l-a-y-e-r Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 děje se mi to samí asi jak vyšel new ofw 6.39 tak se přes psp lover na psn už nedostaneme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
cloudstrife
Potreboval bych poradit vzdicky kdyz se chci prihlasti na P.N. napise mi to:you have been signed out of Playstation Network (80550460) . A tak porad dokola nevim co stim. Dekuji za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.