Zizou10 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Čau myslíte že toto funguje? http://hodnotneceny.blog.cz/ Všude čtu jak lidi dostali nové iphony, xboxy, playstationy,....... Jaký nato máte názor?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 na 99% fake - je to samozřejmě jen můj názor .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rehous Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Taky si myslím že je to blbost. o Lockerz sem si myslel že jsou tež blbost ale když sem pak zjistil že to vlastní amazon tak jsem změnil názor. Ale tohle je podle mě uplně něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zizou10 Odesláno Květen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 No bavil jsem se o tom s kamosem a ten tu dostal nejaky maly Ipod.. rikal ze to chtel zkusit jestli to funguje.. tak nevim jestli to mam zkusit.. pokud je to zadarmo tak proc to nezkusit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Taky si myslím že je to blbost. o Lockerz sem si myslel že jsou tež blbost ale když sem pak zjistil že to vlastní amazon tak jsem změnil názor. Ale tohle je podle mě uplně něco jiného blbost je to co jsi právě napsal lockerz.com nevlastní a ani nikdy nevlastnil amazon. je to pouze ta nejrozšířenější fáma o lockerz .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.