Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Prosím o radu

callardo1468621770

Otázka

Ahoj,

prosím Vás už jsem tu ztrávil přes dvě hodiny hledání základních otázek, ale bohužel v tom mám strašný zmatek a nebo co jsem našel bylo hodně staré téma apod...

Tzn. předem se omlouvám zda to bude nikdo brát jako další zbytečný téma, ale nemám s PS3 žádné zkušenosti a tady na fóru jsem nenašel nic aktuálního s přesnými odpověďmi ...

Tak mám možnost koupit od známého levně PS3 60Gb verzi (FAT) a chtěl bych se zeptat zda je to vhodná volba? A dále zda...:

1. Jak je to momentálně s Flashem (do jaké verze FW je možný a co ktomu potřebuji?)

2. Když se flashne, tak jdou na něm hrát jakékoliv stáhlé hry ?? (nebo je to nějak omezeno verzí CFW??,)

3.Může s PS3 být něco v nepořádku (např. jako u Xboxu360 Ban ?)

Předem MOCKRÁT děkuji za odpověď

C.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

To uz asi nema zaruku co?Podle me kupovat dnes 60gb je hodne velkej risk vetsina uz davno chytla YLOD u zbytku se ceka kdy to prijde.U flashe si nejsem jisty moc me to nezajima ale rekl bych ze do 3.55 (ale vazne to nevim jiste) hry potrebuji update fw (zase ale nevim presne jak casto a jak je to reseno) a tou 3kou myslis co?Jako ze kdyz ti Sony najde flash tak co se stane?Jednu dobu se hodne psalo ze Sony rozdava bany ale jestli to byla pravda nevim neslysel jsem o nikom na foru ze by ho to postihlo.

Odkaz ke komentáři

• 0

No tou trojkou jsem myslel jako ňákej brick apod ... (sice je to od kámoše, ale ten to má taky přes nikoho jen na kšeft ... )

Jinak prosímtě co je ten YLOD ? (to je jako u xboxu RROD ??) a to jsou na to náchylný jen starý PS3?? (jinak záruku už bohužel nemá :( )

Děkuji za odpověď ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

Aha, takže myslíte, že je to hodně nebezpečný jít do toho ??? Nebo jak častá je ta poruchovost? Já jsem měl hned od tý doby kdy vyšel Xboxe360 a když jsem se rozhodoval tenkrát tak si jenom pamatuju, že mi všichni říkali že u Xka je RROD možný na 20 až 25% a že u PS3 je poruchovost 1 až 3 % a podobně :D, tzn. to je jen u hodně starých PS3 (+ zejména jen u těch 60Gb edicí :-o ... já jsem si myslel, že se jen jedná o velikost úložiště ... tzn. e do jenoho hodily 40Gb disk a do jenoho 60Gb apod ... a ono je to jako u Xka ...Jasper, Falcon apodobně jo?? )

PS: samozřejmě že jsem RROD schytal ... dokonce 2x

Jinak opět díky za odpověď ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

hele záleží jak jí ten před tebou má dlouho, každopádně YLODu se nevyhne žádné PS3, pač SONY používá bezolovnatý cín, který právě spojuje procesor a grafiku s deskou a i když budeš mít to nejmodernější chlazení, tak tomu nikdy nezabráníš. počítám, že do roka příjdou na řadu slimy. od toho je to spotřební elektronika :D

Odkaz ke komentáři

• 0

Tzn. pokud se jsem to dobre pochopil YLOD u PS3 je jistej uplne u kazdyho + uplne nejvic u 60Gb verze a nejedná se o náhodilou chybu ... ?!

Jen to kluci neberte osobně, ale musím se teďka spíš smát, protože když si vzpomenu jak dva roky zpátky všichni PSkaři psali jakej je Xbox kepl :D ... ale stejně to Psko chci jen kvůli těm pár klasikám, které na Xko nevyšli.

A teďka mi ta 60Gb vrtá šíleně hlavou, protože ho můžu mít dost levně, ale zase nechci mít doma další těžítko :(

PS: a jak je to s opravou YLODU ... nestačí rozebrat a podmáznout CPU a GPU ... je to něco jako studený spoje ?? (předem se omlouvám, ale o elektrikařině vážn moc nevím)

Jinak opět díky za všechny odpovědi či názory ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

YLOD neni 100% jistej uplne u kazdy ps3... jsou 60GB ps3 ktere vydrzi vice jak nektere 320GB slim ;) opravdu zalezi na kusu ktery chytnes. Zaroven se o konzolu musis samozrejme starat (mit pokud mozno ve vetrane mistnosti pokud mas teplej vzduch, pokazde kdyz u sebe vysavas tak neni od skody projet "otvory" vysavacem :) )

Odkaz ke komentáři

• 0

jak tu pár lidí píše samozřejmě že některé PS3 60Gb jedou dodneška, je to hrozně o štěstí, ale stejně kleknou všechny. jinak oprava je naprd, pač to vydrží jen chvíli, prostě ten cín je fakt sračka a YLOD není způsobený přehříváním(můj názor) jinak kupovat tu 60GB verzi je fakt risk. může fungovat třeba ještě rok, nebo 2, ale taky třeba jen měsíc. bohužel to takhle má nastavený výrobce a fakt nikdo nemůže poznat datum smrti svojí PS3 a jako malou poznámku: 60Gb verze má nejvíce větracích otvorů a zároveň nejvíce trpí YLODem, takže v tom přehřívání to fakt asi nebude.

Odkaz ke komentáři

• 0

Hoj, prosím Vás už vážně poslední otázku ... Tak už jsem se rozhodl a půjdu do nového, ale bojím se aby nemel v sobe ten nejnovejsi FW :( ... Nevite jaky je bezne FW pri koupi nového PS3 (přesněji PS3 Slim 160Gb ) ...

Mockrát děkuji za každou odpověď ... ;)

[ideálně kdyby to slo poznat podle nejakyho kodu nebo datumu na bedne apod... ]

Odkaz ke komentáři

• 0

Oki ... děkuji , ani netušíš jak jsem si oddychl :D ... Jdu pro něj :D ... Jinak jestli jeste muzu otravovat ... Ale pro jistotu se předem zeptám ... Můžu ještě s OFW na internet (to PSN nebo jak se to jmenuje) ?? Aby se mi mrška jedna neudatovala :-o ... Idealne lze ten update nikde predem vypnout ?? nebo se me alespon zepta a nemusim ho delat... jako napr . u Xboxe (chci to zkusit a stahnout neco malo nez budu mit CFW ... protoze pokud jsem to dobre z ostatnich topicu pochopil tak potom uz na net jit nejde... ne ?? )??

A dal co by jste pro zacatek poradily zacatecnikovi ... vseobecne a napr. i o tom CFW (zvladnu to sam ?? A jaky je nejlepsi [popr. nejbezpecnejsi?])

PS: Jinak ten disk moc neresim, protoze se mi tu vali nevyuzitej 640Gb ... a pokud se nemylim tak ho muzu klidne vymenit ne ?? (bez ztraty zaruky?)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu