p-l-a-y-e-r Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 když dám format flash 0 vrátí se mi všechny původní soubory?jde mi o vrácení původního gamebootu,ještě mě zajímá jestli mi zůstanou po formatu všechny plugini Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 ti jsi i*iot... když zformatuješ flash nula tak si udělaš brick na psp. ve flash0 máš firm ware... tak to nedělej!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Omg.. Jestli jsi hrabal do f0 a ted to chces vratit, tak pomuze leda reinstall FW. Formatem f0 akorat udelas z PSP brick, jak pise KOSScz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Květen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 omg já sem fakt lama myslel jsem flash 1 xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.