Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

nelze zapnout ps3

Jonny

Otázka

zdravím dnes se mi stala divná věc, zapnu ps3, ale nezobrazuje se obraz, zkoušel sem i podržet power, na reset zobrazování, ale nic, navíc ps3 se jako kousne a musím vypnout tak, že vytáhnu hl. kabel, ale mechanika funguje, lze vyndat disk, mám ps3 slim 240 GB nahranej rebug 3.55 a napojený to mám přes hdmi. díky za odpověď

EDIT: teď sem zkoušel napojit i přes ty 3 cinche a taky nic, v záruce to sice je, alemám tam ten rebug a nemůžu tam dát zpátky ofw, takže ps3 je asi v haj*lu co??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zdravím všechny tady. Nějak jsem se tu nedočetl čím jsem vlastně u HDD do PS3 omezen?! Je to rozměr plechového obalu na HDD nebo kapacitou? Dnes mi asi odešel HDD ( kontrolky svítí disk zajíždí i vyjíždí jen obraz a zvuk nikde - měnil jsem i HDMI kabel ) tak to tu do sebe nasávám od rána. Jinak vlastním PS3 slim 320GB s CFW 3,55. A hlavně o ten CFW bych nerad přišel data a trofeje mi jsou celkem ..... Budu hrát znova :)

Děkuji za odpovědi

Odkaz ke komentáři

• 0

každopádně příjdeš o vše co si měl na HDD, když tam budeš dávat HDD tak jakoukoliv 2,5" nevím jestli je to kapacitně nějak omezený, ale něco mě říká, že max 500 GB (když tak mě opravte) a když budeš měnit hdd, tak konzole po tobě bude chtít ofw 3.55, nainstaluješ ho a až ti půjde konzole zapnout, tak tam dáš cfw nic na tom není.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu