Hubajs Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Zdravím,jsem nováček co se týče xboxu a tak se chci zeptat,jestli jde do Xboxu nahrát čeština,mám vše anglicky a ve výběru jazyků češtinu nemám.Pokud to jde,prosím hodte mi někdo návod do zprávy.Ještě jedna otázka,na PC se dají stáhnout češtiny do her,jde něco podobného i na Xboxu nebo se hra musí hrát tak jak je,většinou teda v angličtině?Pokud už tyto otázky jsou zde někde zodpovězené,tak se adminům omlouvám,za založení nového tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 čeština jako taková se do xboxu nahrát nedá ale pokud máš účet na českém xbox live tak by se tam ta čeština mohla objevit po nějakém tom updatu... k těm překladům do her: opět se tam nedá vložit jazyk.... záleží na vývojářích jestli udělají na tu hru lokalizaci ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 nejake cestiny tady delal uzivatel ViperXP ale aby ti to behalo musis mit flash. Btw cestina jako takova tam neni, je tam pouze nastaveni lokality kde se nachazis tam teda moznost nastavit cze je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hubajs Odesláno Květen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 OK,díky,tohle mi stačí,potřeboval jsem jen vědět,jestli je chyba u mě,že něco nemám nebo neumím a nebo jestli to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.