Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nejlepší hry na xko

lukiiiiiiin

Recommended Posts

už zmíněný RDR, ten jako kadopádně, grafika-čelist dolů, prostředí-čelist dolů, příběh-no ty krávo, to mě poser :D fakt luxus hra

jinak série AC, pak sportovní hry jako nhl a fifa jsou na konzole mnohem lepší než na pc, kvůli vylepšeným enginům

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

GoW sérka, Assassin sérka, GTA sérka, Halo sérka, RDR je doopravdy bomba hra... trošku méně profláklá, ale už dlouho jsem tak dobrou hru nehrál. Možná to měli trošku víc propagovat jako GTA a trhli by na tom daleko víc... každopádně jedna z mála posledníích her, která stojí za koupi a už třeba jen kvůli multiplayeru ;). (sám jsem strávil hodiny jen lovením medvědů :D, pak mě zabili a třeba s 100 méďů jsem u sebe neměl nic :D)

Odkaz ke komentáři

Mene proflakla? :D:D:D To je asi nejproflaklejsi hra minuleho roku, ale mel jsem to s nim podobne, co jsem se nalovil medvedu :)

Myslel jsem to z pohledu marketingu, nikde jsem nepotkával obrovský plakáty, bannery na stránkách, jako od jiných her z pohledu Rockstaru. Takhle :). Joooo medvědi a bůvuli FTW :D.

Odkaz ke komentáři

No marketing to spatny nemelo, jasne provnovat to s GTA nejde, ale jestli s nevidel moc reklamy u nas, tak se neni co divit, celkove to urcite nebyla zapadla hra, spis naopak, dost se o ni mluvilo a vedelo a zslouzene....pro vsechny mile prekvapeni, co ja jsem toho projezdil, to jsem si jen tak lital s konem a lovil....medved na jednu ranu, to byl challenge jak krava...samozrejme s buffalo rifle :)

Odkaz ke komentáři

Na medvědy jedině opakovací broknu :D. Kdybych náhodou toho hajzla z metru nezabil, tak 2. na ten speša hit nepřežije :D. Já jsem většinou jen stál v lese a oni ke mně běhali :D. Kolem mě pak byly šílený hromady mrtvol, protože jsem jim udělal z těch návnad cestu z půlky lesa ke mně :D. Losi, jeleni, vlci, medvědi a hned jsem měl prachů jak sraček a pak se stalo, že jsem tam čekal takhle třeba hodinu a pak mě překvapil méďa zezadu a hodinovej úlovek byl v trapu :D. A taky mě dost sralo, že nejlepšího koně ze všech jsem dostal už na začátku hry :blejt:.

Odkaz ke komentáři

Njn tohle je RDR, taky jsem kolikrat hledal jak ♥♥♥♥♥ medvedy a pak slysim mruceni a nez se otocim lezim na zemi, kun mrtvej a po me jde banda medvedu....jednou ranou medveda jen a pouze buffalo rifle - nejsilnejsi puska ve hre, nemusis se ani snazit se trefovat mezi oci :)

Odkaz ke komentáři

na jednu ranu se to da i tou flintou, co ma 5 naboju, ted nevim, jak se jmenuje ale na konci ji nosi armada... jednu mezi oci a cau

No jo, ale musis se pekne trefit....

Alan Wake, Metro 2033, Bioshock, Bioshock 2, Fallout 3, Fallout New Vegas, Forza 3

Na forzu jsem uplne zapomnel, tesim se na 4, to bude nejlepsi zavodni hra vubec, GT5 se muze jit zahrabat :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu