lukiiiiiiin Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 jaká hra je podle vás nejlepší a kterou byste doporučili? díky ta tipy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Red Dead Redemption !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AjinCZE Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Red Dead Redemption !!! Plně s tebou souhlasím Luku.Teď sem koukal,že vydali Red Dead Redemption COMPLETE.To obsahuje hru + všechny vydaný DLC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Borderlands Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 už zmíněný RDR, ten jako kadopádně, grafika-čelist dolů, prostředí-čelist dolů, příběh-no ty krávo, to mě poser :D fakt luxus hra jinak série AC, pak sportovní hry jako nhl a fifa jsou na konzole mnohem lepší než na pc, kvůli vylepšeným enginům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 To je mi originalni tema :D Samozrejme ze Halo Reach (vlastne cela serie halo) a serie GoW....az pak RDR :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruiser Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Borderlands Tak to ani náhodou. Větší blbost jsem nehrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Tak to ani náhodou. Větší blbost jsem nehrál. A já bych mu to také doporučil, ne jako nejleppší, ale jedna z top her. :D Jinak GoW 1,2 každopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 GoW sérka, Assassin sérka, GTA sérka, Halo sérka, RDR je doopravdy bomba hra... trošku méně profláklá, ale už dlouho jsem tak dobrou hru nehrál. Možná to měli trošku víc propagovat jako GTA a trhli by na tom daleko víc... každopádně jedna z mála posledníích her, která stojí za koupi a už třeba jen kvůli multiplayeru ;). (sám jsem strávil hodiny jen lovením medvědů :D, pak mě zabili a třeba s 100 méďů jsem u sebe neměl nic :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Mene proflakla? :D:D:D To je asi nejproflaklejsi hra minuleho roku, ale mel jsem to s nim podobne, co jsem se nalovil medvedu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 no tak za mě určitě Bioshock 1,2 , Gears of War 1,2 , Dantes inferno,Halo 3,Reach a mnoho dalšího rozhodně je z čeho vybírat stačí se kouknou třeba na metacritic jestli hry vybíráš podle hodnocvení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Mene proflakla? :D:D:D To je asi nejproflaklejsi hra minuleho roku, ale mel jsem to s nim podobne, co jsem se nalovil medvedu :) Myslel jsem to z pohledu marketingu, nikde jsem nepotkával obrovský plakáty, bannery na stránkách, jako od jiných her z pohledu Rockstaru. Takhle :). Joooo medvědi a bůvuli FTW :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 No marketing to spatny nemelo, jasne provnovat to s GTA nejde, ale jestli s nevidel moc reklamy u nas, tak se neni co divit, celkove to urcite nebyla zapadla hra, spis naopak, dost se o ni mluvilo a vedelo a zslouzene....pro vsechny mile prekvapeni, co ja jsem toho projezdil, to jsem si jen tak lital s konem a lovil....medved na jednu ranu, to byl challenge jak krava...samozrejme s buffalo rifle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Na medvědy jedině opakovací broknu :D. Kdybych náhodou toho hajzla z metru nezabil, tak 2. na ten speša hit nepřežije :D. Já jsem většinou jen stál v lese a oni ke mně běhali :D. Kolem mě pak byly šílený hromady mrtvol, protože jsem jim udělal z těch návnad cestu z půlky lesa ke mně :D. Losi, jeleni, vlci, medvědi a hned jsem měl prachů jak sraček a pak se stalo, že jsem tam čekal takhle třeba hodinu a pak mě překvapil méďa zezadu a hodinovej úlovek byl v trapu :D. A taky mě dost sralo, že nejlepšího koně ze všech jsem dostal už na začátku hry :blejt:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Njn tohle je RDR, taky jsem kolikrat hledal jak ♥♥♥♥♥ medvedy a pak slysim mruceni a nez se otocim lezim na zemi, kun mrtvej a po me jde banda medvedu....jednou ranou medveda jen a pouze buffalo rifle - nejsilnejsi puska ve hre, nemusis se ani snazit se trefovat mezi oci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 hm hm, to mi nic neříká :D dokončil jsem hru za 3 dny... myslím, že jsem nedal ani master hunter rank 4 ;) každopádně v lese jsem se potom nalítal dost... ale ranky jsem fakt nesbíral :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Njn, tak to je pak tezky, ja buffalo rifle potreboval na sharpshooter rank, abych sejmul x medvedu jednou streou, ale k tomu abych ji dostal jsem musel kompletne dokoncit hunter challenge :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 na jednu ranu se to da i tou flintou, co ma 5 naboju, ted nevim, jak se jmenuje ale na konci ji nosi armada... jednu mezi oci a cau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Alan Wake, Metro 2033, Bioshock, Bioshock 2, Fallout 3, Fallout New Vegas, Forza 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 na jednu ranu se to da i tou flintou, co ma 5 naboju, ted nevim, jak se jmenuje ale na konci ji nosi armada... jednu mezi oci a cau No jo, ale musis se pekne trefit.... Alan Wake, Metro 2033, Bioshock, Bioshock 2, Fallout 3, Fallout New Vegas, Forza 3 Na forzu jsem uplne zapomnel, tesim se na 4, to bude nejlepsi zavodni hra vubec, GT5 se muze jit zahrabat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 na jednu ranu se to da i tou flintou, co ma 5 naboju, ted nevim, jak se jmenuje ale na konci ji nosi armada... jednu mezi oci a cau Bolt Action Rifle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Ta je dobra, ale ne dost dobra, minimalne jak clovek pozna silu pusky na bizony...te se pak nezbavi stejne jak lincolnovky v fallout 3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Dirt 3 taky super, ale bohužel je tam málo rallye tratí jen keňa, finsko, norsko a cosi v americe :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 GTA IV, CoD4, Halo3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 FIFA 11, NHL 11, AC 1,2,B. Dirt 2 a 3, Forza 3, CoD Black Ops. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.