martin.kratky Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Prodávám svůj herní učet pro hru World of Warcraft.Předem upozornuji že se jedná pouze o herní učet bez DVD a krabic,ty si zamluvil můj známí (sběratel originálek),ale fotky mohu klidně poslat,zatím je mám stále u sebe. A ted k tomu učtu.Jedná se o základní verzi + The Burning Crusade + Wrath of the Lich king + Cataclysm.Jsou na něm tyto postavy : Blood Elfka Mage lvl.85 , Worgen Warrior lvl.72 , Goblin Rogue lvl.31 a Worgenka Warrior lvl.29. Na Blood Elfce je docela slušná zbroj a hlavně dostatečné množství goldů (vyplatí se hrát za holku a pak sem tam somrovat :P ) Důvodem prodeje je že potřebuji peníze na notebook Prodávám minimálně za 400kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Měl bych zájem napis mi do pm nejaky kontakt na tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Tohle sem nepatri Davej priste sem : http://console-forum.net/forum/151-pc-prodam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.