Lokhy Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Zdrívm opět :D lidi pls nevíte jestli je nějaka hra RPG kde si vyberu class rasu atd.... jeslti neco takoveho je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 jo jo Dungeon siege throne of agony a Untold Legends: The Warrior's Code doporučuji obě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lokhy Odesláno Květen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Dík tu druhou sem neznal ok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matteo Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Já nedám dopustit na Pokémony (GBC, GBA ROMky). Není to RPG, co hledáš, ale pro mě jedna z nejchytlavějších her nejen na PSP. Principem hry je Pokémonům podobný Popolocrois. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 jedině GBA,mají lepší grafiku,doporučuju Leaf Green/FIre Red Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Tak když už se uchýlí k emulaci her z GameBoye, nemyslím si, že grafika je něco, co bude tak moc řešit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Ale i na GBA mi přijde lepší hratelnost,hrál jsem Gold na GB Emu a Leaf Green na GBA Emu,a víc mě bavil Leaf Green,navíc na GBA je víc "HACK" Verzí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daresdevils Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 silverfall ! podobna hra dungeon siege v některých částí horší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DemiGodZ1468626406 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Marvel: Ultimate Alliance Dungeon Siege: Throne of Agony Untold Legends: The Warrior's Code Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.