kubas05 Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Ahoj, ve hře Limbo jsem otevřel avatar awardy, ale když najedu na upravení profilu, že si chci nějaký dát, tak tam místo nich mám jen vykříčník. Poradí někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TeronCZ Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Co máš za DashBoard???? Mě to dělalo u hry Red dead redemption když jsem přešel z 9199 na 12625. Že to nepodporuje a live nemám :( :) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubas05 Odesláno Květen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Co máš za DashBoard???? Dashboard: 12625 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TeronCZ Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Dashboard: 12625 tak to je možná tím, možná ti někdo poradí jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 jojo, taky jsem to tak měl u RDR, pak jsem měsíc hrál na Xlive tak jsem nastahoval updaty k A Awards, ale ted mi to u nějaké hry zase nejde, a Dashboard opravdu aktualizovat nebudu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pitipitipa Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Bacha !!!! Chce to Update .. já to udělal .. mam tam příšerku z limba ale musel jsem druhý den jet znovu flešnout XKO !!! takže BACHA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kubas05
Ahoj, ve hře Limbo jsem otevřel avatar awardy, ale když najedu na upravení profilu, že si chci nějaký dát, tak tam místo nich mám jen vykříčník. Poradí někdo co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.