Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Top 4 HB hry

Pit-Bull

Recommended Posts

1) Oped Transport Tycoon Deluxe - tuhle hru jsem už jednou měl ale teďka sem si ji chtěl sehnat znovu ale nikde nemůžu najít verzi která po mě nechce připojení k wi-fi a tak bych byl moc vděčný kdyby mi sem někdo hodil link na offline verzi (ve které jde i ukládat a vše tam funguje :D)

2) Tibia - tuhle hru jsem už asi 100x hledal a vždy jsem našel verzi kde naopak není multiplayer a tak se chci zeptat jestli taková verze vůbec existuje

3) Nazi Zombie Portable - Tady bych taky potřeboval verzi z multiplayerem (jestli existuje) a nebo aspoň nějaké info o hře protože na youtube jsem viděl videa kde mají úplně jiné mapy než já ...

4) Counter Strike Portable 3D - Taky verze z multiplayrem a nebo aspoň nejlepší verze singleplayerová

.... díky za každý komentář a rád bych linky odzkoušené vámi

Pit-Bull

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1.) Ty vole,před spuštěnim jen vypni wifi nahoře PSP xD,tohle je vážne super HB,já TT pařil jako malej na PC,a před měsícem jsem OTTD na PSP hrál vkuse,postavil jsem super podnik s úhlím a autobusama atd. xD

2.) Tibiu jsem nezkoušel ale asi brzy vyzkouším,v DL sekci byla Multiplayer

3.) Tuhle jsem si chtěl zahrát,jenže loading byl 2 hodiny xD

4.) V PSP mám Single verzy,ale nebaví mě to,páč musim pokaždý nakonfigurovat klávesnici

Odkaz ke komentáři

1) Aha :D já jsem už Oped TTD jednou měl a šla mi i bez wi-fi tak nevím jestli jsem náhodou narazil na singleplayerovou verzi nebo mi někdo vypnul wi-fi ale díííky :D jinak nevím jestli je více verzí ale byl bych moc rád kdyby jsi mi sem hodil link na tu nejlepší nebo nejnovější verzi (už jsem měl i párkrát verzi kde něco nešlo)

2) Tady byla Multiplyerová verze?!! OMG a já vždy stáhnu nějakou verzi 0.3 a tak je napsáno že tato verze neposkytuje online ani AD-Hoc takže bych taky strašně chtěl online verzi :(

3) Loading je v pohodě ale nějak mi taky nefaká mulťák a single je strašně těžkej :D

4) těhlech verzí je taky strašně moc ale servery to nenachází a napsaný čísla to nebere :( a v singlu choděj furt po spawnu :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu