Husavi Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 prosím o odkaz na tento dashboard ke stáhnutí. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 skus tohle ;-) http://www.uloz.to/8377972/systemupdate-12625-usb-zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xtommyx2 Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 jen bych řekl pro info: tento DB ti aktivuje v hrach COD: BO, a COD:MW 2 ochranu AP 25, takze se po vlozeni do mechaniky objevi pouze cerna obrazovka a hra nepojede. Jedine ji projet v abgx 360 a nastavit autofix na level 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctverec23 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 jen bych řekl pro info: tento DB ti aktivuje v hrach COD: BO, a COD:MW 2 ochranu AP 25, takze se po vlozeni do mechaniky objevi pouze cerna obrazovka a hra nepojede. Jedine ji projet v abgx 360 a nastavit autofix na level 3 a samozřejmě nutnost mít minimálně CFW LT+ jinak ti je abgx záplata k ničemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Husavi Odesláno Květen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 jasný vím že mi nepojedou jde mi hlavně o hry s wawe 11 , ale když už sme u toho já mám předposlední verzi flashe , a vy píšete že když upravím hru v abgx tak pojede aji na téhle verzi dashbordu hra s AP25? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 jasný vím že mi nepojedou jde mi hlavně o hry s wawe 11 , ale když už sme u toho já mám předposlední verzi flashe , a vy píšete že když upravím hru v abgx tak pojede aji na téhle verzi dashbordu hra s AP25? Díky Jakmile dáš DB 12625 , tak hry s AP25 jdou upravené v ABGX jen na FW flashe LT + . Takže tobě nepůjdou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Husavi Odesláno Květen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 LT+ je poslední verze flashe? Takže tu co mám já je LT 1.1 předposlední? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 LT+ je poslední verze flashe? Takže tu co mám já je LT 1.1 předposlední? Ano .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctverec23 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 LT+ je poslední verze flashe? Takže tu co mám já je LT 1.1 předposlední? pak máš po LT+ ještě LT+ 1.1 ten je jen poupravený pro hry z prvního xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Husavi Odesláno Květen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 ještě se zepám ted by se měl každou chvíli vydat nový flash ten bude umět spouštět pálený hry na tom nejnovějším dashboardu aji hry s AP25 nebo co je jeho učel? Pokud vím tak hry na tom novým dashboardu jedou když se uděla reflash. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Husavi
prosím o odkaz na tento dashboard ke stáhnutí. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.