JiSpi Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 zničil sem malému psp, po spuštění hry zčerná obrazovka. projíždím tu forum od 17 hodin a nic jsem neopravil, už jsem zoufalí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Endriko Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 jj, todle mi dělá taky, že po zapnutí hry zčerná obrazovka. Nevíte někdo co s tim???? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 jak zničil? verze fw (cfw)? typ psp? Před "zničením" hra šla? jaká je to hra? jiné jdou? Je potřeba se k problému trochu rozepsat a ne jenom nejde mi..., to se pak na tebe každej může vys*at když ani pořádně nepopíšeš problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Endriko Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Já to mám možná tim, že jsem ti to downgradoval na OFW 6.20 a právě schánim CFW 6.20. Mám slim 2000 s typem základní desky TA88v3.Vůbec nemůžu sehnat normálni CFW 6.20. Kdyžtak se někdo hoďte link.Protože ty dalši typy (M33-X) nefungujou na TA88v3. Takže prosim normal CFW 6.20. Moc díkk. (Jestli jsem něco napsal špatně tak mě opravte,alespoň se něco přiučim :D, v PSP se moc nevyznám) Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Hele, v tutoriálech to je! Jistě jses tam díval, k tomu Googloval jak divej, ale o no nic viď... http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-pro-b6-permanent-patch-29-5-update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Endriko Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Já mám Pro-B6.Ale mám OFW. Potřebuju CFW :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 A myslíš si že Pro-B6 je OFW buřte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Endriko Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Ne. Já jsem si to downgradoval podle nějakýho návodu z 6.35 na 6.20 OFW.Ale na OFW nejdou spustit hry co? Nebo jo? Já nwm :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Pro-B6 je CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Endriko Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Aha,takže když jsem si nainstaloval OFW tak by mi to s Pro-B6 mělo jít normálně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Endriko Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Tak v čem je chyba, že se mi nespustí hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Tak v čem je chyba, že se mi nespustí hry. A jaké hry se pokoušíš spouštět, všechny hry ti nemusí jít, třeba jsou opatchovane, nebo jsi to stáhnul špatně, dáváš to do špatné složky...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Endriko Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Nejdřív jsem to chtěl Downgradnout(měl jsem zaplí PSP PRO-B5) a objevila se mi černá obrazovka. Tak jsem si řekl, že mi to nejde. Hry mi najednou taky nesly přes Pro-B5. Měl jsem verzi 6.35. Po pár hodinách jsem to zkusil přes OFC a šlo to. Tak jsem to downgradnul na 6.20 OFW. Ale stejně se mi furt hry nezpustí. A ty hry mi předtim šli než se to poprvé seklo. Dávam to do složky ISO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Endriko Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Tak neví někdo co s tim???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Když sis dával na 6.35 Pro B5 byl to na 6.35 nebo 6.20? Takže odinstaluj co teď máš za cfw na psp, podle toho co po odinstalování budeš mít za fw buď downgradni třeba na 6.20:http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011050014 nebo nech 6.35 a nahoď podle fw 6.20 nebo 6.35 Pro B6, nespleť to a nezaměň je:http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Endriko Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 to Pro B5 jsem měl na verzi 6.35, ale teďka aktuálně mám 6.20. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JiSpi Odesláno Květen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 jak zničil? verze fw (cfw)? typ psp? Před "zničením" hra šla? jaká je to hra? jiné jdou? Je potřeba se k problému trochu rozepsat a ne jenom nejde mi..., to se pak na tebe každej může vys*at když ani pořádně nepopíšeš problém omlouvam se za neznalost ale hry šli teď nejdou, je to psp 3004 d8 ale opravdu víc nevim, nechápu tenhle strojek ale pokud mi nikdo poradí dam to do kupy myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JiSpi Odesláno Červen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 ani netušim jak, ale problém jsem vyřešil podle návodu uživatele RionSK touto cestou děkuji příspěvek se může zamknout a smazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JiSpi
zničil sem malému psp, po spuštění hry zčerná obrazovka.
projíždím tu forum od 17 hodin a nic jsem neopravil, už jsem zoufalí.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.