demonpekel Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Chtel bych vedet proc na mem ps3 nejdou stahovat filmy?Cim to je a nebo co delam blbe.Dik za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hoogen Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 prohlížeč v PS3 prostě neumožňuje stahování....nic špatně neděláš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 demonpekel Odesláno Květen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Ale muzika mi stahovat jde.Proste me stve ze nemuzu koukat ani na online filmy aniz by mi to v pulce nezkoncilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chloe Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Teď nechápu - to jako stahuješ odkud? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 demonpekel Odesláno Květen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Mp3 net na druhou.A neznas adresu kde bych mohl koukat na online filmy ale na cele? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 možná ti ten film skončí protože ti vypršel limit.. třeba u megavideo se můžeš dívat jen 70minut a pak se to vypne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lobák Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Filmy online nvm kde, ale třeba většina seriálů mi jde v pohodě pustit a hlavně čeho využívám, tak je koukání na sporty přes net na ps.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 demonpekel Odesláno Květen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 A na jake adrese? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
demonpekel
Chtel bych vedet proc na mem ps3 nejdou stahovat filmy?Cim to je a nebo co delam blbe.Dik za radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.