PauL cZ Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 zdravím hele už týden nemám golda online hry,facebook,twitter ani nic podobného mi nejde kromě jedné věci a ta je : black ops prostě týden mi zadarmo jede call of duty black ops jde to i někomu jinému ? jak to mám řešit ? :) díky za rady . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Co bys to resil, bud rad ze hrajes, tak si uzivej dokud muzes :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nunina Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 tyhle problémy bych chtěl taky řešit :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PauL cZ Odesláno Květen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 nj ale tak se radši ptám už mi jede i party a vše free divný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rootan Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 sem ti poslal Golda na tvoji konzoli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PauL cZ
zdravím hele už týden nemám golda online hry,facebook,twitter ani nic podobného mi nejde kromě jedné věci a ta je : black ops prostě týden mi zadarmo jede call of duty black ops
jde to i někomu jinému ? jak to mám řešit ? :) díky za rady .
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.